|Switch/3DS討論區(89)| E3情報整合 -Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥-

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
唔知整到幾時
一早話左fighter z 會上switch ,笨大又死口唔認,依家咪又係要含,臭g
舊年架
仲有冇樹屋
連今日E3都冇新片都打定輸數係2019
其實櫻井係咪想end左大亂鬥呢個brand,今次出到歷代全角色,之後如果再出唯有一路加落去,但無可能次次都咁

最開波隻機械人仲以為Armored core去左任系
商業既野
冇錯,尤其NS之前都賣得唔得錯,點會唔出喺NS
上網睇到隻POKEMON, 對戰有分lv, 但野外遇怪又冇得打, 咁點升返?

野外訓練員可以無限對戰??

https://www.youtube.com/watch?v=qFRYa_ALvVc
我覺得係會大改,好似mario maker 咁自己end 左2d mario後路
捉怪都會升lv
要再另外買
PRODUCER
佃 健一郎 KENICHIRO TSUKUDA (Armored core)

MECHANICAL CONCEPT DESIGN
河森 正治 SHOJI KAWAMORI (Armored core/Macross)

CHARACTER DESIGN
コザキユースケ YUSUKE KOZAKI (火紋覺醒/if)

MUSIC
中鶴 潤一 JUNICHI NAKATSURU (Soulcalibur, Ridge Racer, Ace Combat, 鐵拳)
濱本 理央 RIO HAMAMOTO (Ridge Racer, Ace Combat, 鐵拳/Pokken)
2個都做過大亂鬥

DIRECTOR/
淡田 賢 KEN AWATA
軽部 健 KEN KARUBE
未搵到資料

係咪代表可以當AC精神續作/分支
【E3 18】《異度神劍 2》公布劇情 DLC《黃金之國的伊拉》回到過去逐一解開真相

任天堂於剛剛的 E3 展前發表會公布《異度神劍 2》最新的 DLC 劇情《黃金之國的伊拉(黄金の国イーラ)》宣傳影片,預定 2018 年 9 月上市。

這次於展前發表會上公開的《異度神劍 2》DLC 劇情《黃金之國的伊拉》,劇情是以本傳 500 年前的故事做為主軸,並且以「真」作為故事主角,將過去圍繞真、滅、以及阿戴爾等人的謎團逐一解開。

這次的 DLC 劇情,除了有購買《異度神劍 2》季票的玩家可遊玩外,官方將另外發售獨立的遊戲版本,該獨立版本就算玩家沒有《異度神劍 2》也可直接遊玩。

《異度神劍 2》劇情 DLC《黃金之國的伊拉》預定將於 9 月 14 日正式推出。獨立遊戲版則是預定將於 9 月 21 日發售,建議售價為 3980 日圓(不含稅)。
不過估唔到NS無2D mario新作
嗱呢2年出得果D黎緊2年應該都唔會有新作住
Yoshi我覺得出年E3前就出到
E3 2019應該就主打Metroid Prime 4
係睇佢會唔會扔隻2D Mario/冷飯Maker出黎
嘩,即係唔係得十幾廿個鐘劇情啦
必屌
好地地重製唔撚得嘅
係都要整到奇奇怪怪
想食哂兩家茶禮
舊既吸d
go撚又吸d
然後真正成果就係2019果隻
商業上策略冇大問題
對傳統果班可能有d不滿既
但2019果隻都佢地都依然會買架啦
根本唔會點流失
順得哥情失嫂意
本身本傳都3-4年一隻㗎啦,玩開傳統果啲咪無視呢隻lo,等出年隻本傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞