|Switch/3DS討論區(89)| E3情報整合 -Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥-

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
你個野壞左
咁樣仲惡過apple
ios都係鎖你D石,game入面的進度可以帶去android
而家係一login 過psn,就唔畀你拎返同一個進度去返xbox同switch玩

SONY應該都要讓步,點諗都無可能會因為login過psn就lock死個account,歐美市場一定唔肯過你 (亞洲 )

睇唔明蛇叔同ROB張圖的關聯點

其它
rob個作用係拎起啲野
所以個紙箱

Dragalia Lost 失落的龍絆
26分前 ·
「失落的龍絆」官方網站已公開劇情介紹及角色介紹頁面。
向各位介紹穿梭於王子與龍族之間的壯闊世界觀,推動世界命運的角色們。
▼劇情介紹頁面
https://dragalialost.com/cht/story/
▼角色介紹頁面
https://dragalialost.com/cht/character/
#DragaliaLost #失落龍絆
調番轉老任做同樣嘅事,一早俾人開post屌
Fortnite香港都少人玩
個個淨係玩食雞
e3個堆無咩邊隻期待
大亂鬥同之前個d都係差唔多既
應該好快悶
等緊呢隻, 雖然伏味濃
火紋同隻armored core最期待
但兩隻都唔係今年玩到
其實都唔係第一日發生,真係等NS有先發到咁大。
係唔係XBOX同PC少人玩
有無知粒poke ball plus 有咩用
當手制, 捉pokemon 有feel D
可以放一隻pokemon 入去,會震會有該pokemon 叫聲
買咗送夢夢
無記錯帶住啲小精靈好似仲有special gift
仲可以連pokemon go當go plus用
因為得兩部console,你唔會知係邊個唔肯開放,依家三部就現晒形

而且今次鬧大係因為鎖acc,如果唔鎖acc都唔會搞到咁
其實當初唔開放IOS 同C可以連去PSN,由得PSN自己圍內玩就冇事。
Smash Ultimate vs WiiU

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞