我老母俾人呃咗兩百萬HKD

280 回覆
1092 Like 85 Dislike
好彩未按層樓
其實係咪所有老母都寧願信外人都唔信自己仔女
廿年前我老母都借左5球比我契爺啦
兩個禮拜就冇撚哂比哂何生,
到而家一個仙都冇還過
年經黎
係 信埋啲街邊三姑六婆 全家講野佢都唔入耳 對外人好過對屋企人 有時星期日老豆想family day食下早餐 永遠都係得我 女朋友 同老豆
老母自己走咗去同啲「朋友」食
佢真係冇野好 好在夠孤寒 試過幾次網上騙案都呃佢唔到 細個問佢拎十蚊買野食都屌到飛天
但佢有購物狂 間屋600呎有一半都比佢擺滿哂雜物 衫褲鞋襪廚具 咩都買 屋企鑊都有差唔多十個
係咪一見人地係白人相就出哂水呀 同d厹一見人白滑大波大陸妹就中計一樣
好在有人老豆
咪on 9啦,硬係講俾老豆聽等個有權嘅管你阿媽啦
你都識講二百萬係你老豆辛苦搵番來,你唔講俾老豆知你對得住佢咩?
女人 + 宗教 ,垃圾
你老豆娶左個智障人士
我想講,我老豆比人厄左唔止200萬,
不過手法唔同樓豬你果單,
厄左十幾年,而家仲持續咁厄緊,
警又報過,議員又搵過,傳媒又搵過,
完全解決唔到,我已經放棄左
我啱啱廿零歲讀完大學畢業
老豆比人呃咗600萬 按埋層樓
話就話借比人 救佢條命(話比黑社會困住
但就連借據都無寫
啱啱畢業就要幫屋企供番層本來住緊嘅樓
熟口熟面既原因唔係樓主開post 回帶,而係d 騙徒黎黎去去都係果幾招,d on9 老母又真係去信,上一代d 人發達只不過係因為佢地好彩食正知黃金時代,依加on99 咁比人呃晒有版你睇
係,因為佢地覺得自己食鹽多過你食米,實醒過你
我老母都好撚蠢

信人買number投資 輸2球幾
信人係大陸搞乜柒酒樓(但自己唔理) 輸30幾萬好似

望到佢真係好撚辛苦
上面投資個到
當時我初中
聽到佢講買左xxx萬 問鳩佢 居然同我講yen黎
我又天鳩真信佢
真心膠太多
睇晒咁多post.感覺係.

人生有一個生性既老母真係好幸運
有正常既父母人生已經贏左一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞