我老母俾人呃咗兩百萬HKD

280 回覆
1092 Like 85 Dislike
我老母又係好蠢 唔信自己個仔 淨係信自己既街坊朋友
投資埋d垃圾用左70萬
點解你仲可以咁冷靜
叫你老母買人壽然後死撚左佢
屋企唔係有錢 你老母又蠢 都可以有200萬渣手
你唔送你老母去見耶穌都唔得
開另一個ac扮係john既仇家
話john差佢好多錢,叫你老母咪俾佢呃
如果係真
希望伯母跳樓死啦
身為人類一份子都覺得羞恥
你以撚為
我老母比隻美容狗呃撚左三十萬(佢本身無咩資產 全部家用咁濟)
隻美官狗好好心咁教佢申請一張又一張卡黎碌
月結單佢又唔識睇 有張每月五千 原來還緊min pay都唔知
又將我出黎做野 搵幾錢 怫乜柒柒都講人知

最撚仆街係佢又係幫住條死𡃁仔
條友比我家姐屌左句就潛撚哂水
無架啦 而家全家無人理佢 有咩搵番佢個「親生仔」
你老母而家冇人冇物抵撚死,
唔好心軟
有時候肥你哋有著個咁撚蠢嘅老母真係會好想死
崇洋係咁架啦 高貴既白人點會呃你
叫你老母俾500萬我,我俾佢同耶穌單獨會面15分鐘,傾吓俾人呃咗200萬咁蠢點算好
你以前係咪有開過post講過,你老母做啲嘢好熟口面,好似睇過咁
你有無話你老母 ?
日日互flirt 怕遲早有帽事
不過真喺好奇怪 我早排都幫老母新開咗Facebook
有個奇怪男人主動message佢 讚佢好體面 做過朋友咁 我見伏味濃即刻block咗佢
我老母又係,信佢個朋友 玩d咩網上虛擬金幣冇左廿萬左右, 用下個腦都知啦, 仲要山長水遠呃佢去深圳玩,
連share 下都唔肯, 而加個上家呃夠錢去左美國啦
自己仲on99咁 唔信我
一開始個陣 我同左佢講 係呃人 唔信我, 我知既已經係廿萬 唔知既都唔知幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞