我老母俾人呃咗兩百萬HKD

280 回覆
1092 Like 85 Dislike
帶佢睇精神科啦 再唔係測下智智
唉,dklm
我呀媽應該純粹係聖母上身,因為條仆街特登迎合我呀媽嘅生活喜好去塑造出一個四十幾歲已婚耶撚(我老母好信),有個女,有隻狗(我屋企有養狗,呀媽成日po相),不過今次之後我真係好撚憎耶撚
唔好比佢揸屋企大數有冇用?
過多排條友話還,俾左d網上銀行資料我地叫我地自己transfer,咁條友叫我老母轉一百萬美金,因為以後仲會叫佢借,咁我老母就唔貪心嘅,剩係攞番自己d錢連息,之後冇幾耐銀行mail 過黎咩咵州轉錢,違反乜乜法

唔明,佢俾咗佢個銀行acc俾你登入?如果銀行係真錢又係真,咪已經成功拎返啲錢。定還是銀行網站係假?
當你真先。得罪講句,你老母呢幾十年可以話無做過人。
佢有影銀行過數單俾條友,上面有address ,同埋好似send左佢自己passport俾條友,我呀媽完全冇個人私穏觀念,睇佢用華為手機就知
我好心痛我呀爸
我地由細到大上開網見慣咁多假野梗係知大把依條撚樣明呃錢

有啲老豆老母幾十歲結左婚成世人咪另一半同仔女,朋友都無個,電話都唔多識用,警訊新聞又唔睇,突然間有條友咁好傾你話點樣唔中伏?

唔好話我黑心,真係抵死,做左幾十年人少少警覺都無,信親教九成都係Short Short地,剩番一成正常既就入去食女,依家老母無錢喇,比家用啦
個website係假,上面我第一幅圖度有個銀行網址
兩老自細都好錫我,我都諗住唯有比d心機讀書大過養埋佢地
點解好似睇過
搵到了 http : // capitalinvb . com / index . html
dllm個網假撚到仆街都唔覺有問題
有無個acc,post上嚟比我入去玩下得唔得
如果係我實嬲撚到去秦國買起佢算
屌你
第一張email啲英文錯到九彩
排版格式又衰

肯定又係騙徒筆下黎
耶撚不嬲on9
唔撚緊要啦 一切都係神為佢安排嘅
樓豬同老母都係戇鳩
係唔係discuss假文都好啦,以事論事,咁撚蠢係唔配有二百萬
耶撚on 柒9是常識吧
弱智嘅係唔應該管錢,由今天開始,充公阿媽全部資產,每月只係俾番$3000零用/家用佢洗。戶口/信用卡全部取消,只剩一個你同佢的聯名戶口用來出家用/零用,仲要兩個人簽名先拿到錢嗰種,提款卡一張。

通報佢所有親戚/朋友唔好借錢俾阿媽,因為佢剛剛俾人呃咗兩百萬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞