我老母俾人呃咗兩百萬HKD

280 回覆
1092 Like 85 Dislike
OP 同條友message仲係到扮好人,咩might not be able to help you, Find consulate,仲比機會人地解話

直接話知道佢係fraud,話一豪都唔會比佢,叫佢fuck off咪冇手尾跟
好耐架啦呢啲騙局
最諷刺既係, d外人呃佢地個錢就唔係錢
自己仔女問佢拎錢就係錢
屌 益撚左d南亞狗
你老母唔死冇用
我老母就係咁
樓主教識左我一個道理,

如果發生呢d事,一開始就要拉老母去警署
老母 仲要信耶撚
呢d騙徒真係好撚仆街,利用人地既無知同埋好心,不停呃9人錢
即刻趕你老母出門做雞還錢
其實而家啲長輩或者細路真係唔好用智能手機同社交平台

年中啲啊伯玩wechat搖到啲女番黎又比人呃
女嘅識到啲鬼佬又發花癲
見過啲細路識左啲點數黨比佢恐嚇就驚到係咁買點數

登樓主慘 兩百萬無左嫁喇 盡力點醒你媽啦
老豆咁岩發現到就三十萬 發現唔到真係多多都有

一開始同佢講 仲要笑笑口 覺得我地講笑
到後來好似覺得我地無啦啦小事化大 搞鳩佢同佢「朋友」
我地全家除左佢 喊撚哂又訓唔著 佢仲成舊木咁訓到扯鼻寒
最後我老豆大佢話離婚 佢怕無人照顧先交戲比兩滴眼淚

無架啦 比d仆街洗哂腦 外人對佢先係最好最真心
雖然咁唱自己老母好似好賤
但成個過程係覺得呢個湊左自己廿年既女人好撚陌生
d 泰仔咁就呃到2百萬
呢類嘅代表人人物係咪小甜同陳生
乜咁多巴打老母比人呃 我之前都有開過po講
原來世人咁多蠢人
咁辛苦返工做咩

日日上網呃人
釣大魚好過
點解可以咁撚堅持借比陌生人,你老母真係蠢到加零一
Btw, 咁你宜加屋企經濟狀況點?同埋你老母點解決無撚左兩球
呢個係主比你嘅考驗
你老母仲有冇多二百萬?
我可以扮關懷氹佢拎埋出黎,然後過入你戶口,咁佢冇錢就唔會再做豬閪既事
媽子比人呃左百幾二百萬(自殺走咗)
而家老豆比人(用美色)呃緊成副身家(成億)
仔女叫佢小心就屌鳩我成日喉住佢家產
親戚叫佢小心就話個女人唔係貪錢既人來。

利申:生活僕素,鹹魚青菜白飯,冇錢買車。因為老豆的錢從來唔拎出來用。
好驚我老母又係宗教撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞