我老母俾人呃咗兩百萬HKD

280 回覆
1092 Like 85 Dislike
仲有呀,電話,地址,姓名,passport ,bank account number遮都唔撚遮就send俾人,屌你個腦裝屎架
啱呀,仆佢個街,我幾廿蚊去買玩具佢就鬧足我成日,自己就幾十萬幾十萬咁送俾人
伯友性生活如唔如意?
佢地有冇互send裸照?
我老母成六十歲你仲想點呀
幾多歲都可以有性需要 仲要對家係中佬 真係冇關?
你唔了解下只會俾人呃更多
我老母又係咁,成撚日信埋啲豬朋狗友,學人玩傳銷同炒大陸啲cryptocurrency,我google埋新聞證明係騙局嘅都唔信,蠢到仆街
我老母終極耶撚,之前我趁佢唔係屋企帶過女上黎點知俾工人姐姐報串 佢都鬧撚到我仆街,加上佢都成60歲仲send裸照比人?咪嚇我啦
唔識就咪搞crypto
我老母都係,唔係警察同佢講都唔撚信
佢仲話隻幣係國家支持,一定會升值 對cryptocurrency有些少認識都知中共冇可能會支持啦
btw隻幣叫做U寶,大家聽到屋企人講呢個term嘅話就好快啲屌醒佢地

【危险】小心优联万家传销币-U宝币
https://zhuanlan.zhihu.com/p/37858644
次次叫住佢唔好次次都唔聽,成日以為自己食鹽多過我地食米,次次都出事,次次都搵我地黎受罪,係咪on9呀你話
咁多位巴打記住,揀老婆大唔大波靚唔靚都冇所謂,總之一定唔可以娶個蠢既

如果唔係多多錢都敗撚哂你既
I know that feel
以為又回帶
巴打,你勸佢都要對症下藥
佢覺得你係仔,唔會聽你講野,你可以搵佢心目中既權威人士去講
佢係終極耶撚,你咪去聯絡下d佢信任既牧師/傳道人,同佢地講呢單野,叫佢地幫手勸你阿媽lor
講多樣野俾大家知,我老母成日以為自己好醒,計埋唒d師奶數咁,有一次,細個成家新年行年宵個d買野第一日會貴d,咁有樣野我好想買,好似係個d吹氣海盜刀個d,咁我老母就死都唔買,話過多幾日完過時再買,實平好多,把野先唔知四十蚊有冇 ,去到最後個日再去買撚駛呀,我老豆即刻串鳩佢,之後行多幾檔搵到,不過成六十蚊,跟住佢話貴到痴線死都唔買,最後我老豆再串鳩佢之後買左俾我,由個刻開始我已經comfrim我老母係冇得救

聽講佢結婚前唔撚係咁 ,我諗大部分有睇我個po嘅人都估唔到,我老母以前,廿幾卅十年前係教書架!
每次我同我老豆向佢講呢d野,唔只係詐騙,連日常生活大小事,我而家都唔同佢鬧,因為佢每次總會擺出一副係啦,得啦,知啦,哦,咁樣樣嘅口面同反應對我地,所以我每次同佢d兄弟姊妹講佢幾on9,每次佢地都幫我鬧9佢,好快鬧到佢收皮妥脅,但咁樣有意義咩 ,大大小小家事都要外人插手
有意義呀
起碼啲錢唔會畀人呃哂先
今次就係衰在我唔記得confirm佢係咪真係同條友斷絕聯絡,如果早知一定同佢d兄弟姊妹講
屌,要confirm佢有冇同壞人斷絕來往,我同教仔有乜撚野分別
巴打
試下代入你老母的角度先
自己信左一個人 付出左時間 心血 金錢
過左排俾屋企人質疑
如果我真係7左咪好冇面
只要條友最後真係還錢 我個仔就冇聲出啦
基於唔想衰 唔想認輸的心理
唔差在過多次數
你愈罵佢on9 佢愈唔想聽
情況會惡化
Sor啱啱先收工 我係絲 Bad to meet you
https://t.me/maybeifucku
有其他on9苦主嘅仔女,或者on9苦主本人,都歡迎add我
我係佢過左成兩百萬之前一直唔知佢有俾錢,以為佢冇再聯絡,佢過完最後一次我先開行turbo屌9佢,其實Ching 你講得冇錯,佢應該係呢種心態,呢種心態我見到都燥底,攞d錢換尊嚴,d錢仲要唔係你嘅,食屎啦你

4個字

唔抵可憐

比多十個字你
可憐的人必有可恨之處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞