HKBUCIE倒米區(十)入CIE悔終生,伏已中請努力

578 回覆
31 Like 5 Dislike
其實點print嘢係 3 ,4樓print好多時都卡咗係step1 去唔到step2
幾時出成績
係咪6月4
見calendar寫release exam result
如果我今年year2 asso 有一科肥咗 咁我可以點因爲考試改咗制唔洗合格都得 咁係咪無重考
肥咗係咪即係F先你F嘅話都要重考架啦,除非唔係F姐
我以為無咗重考 因為改咗制 唔洗考試合格只要全科pass就得 所以以為無咗因爲收咗offer 畢到業就收 好怕F咗無重考
姐係總分考格但份卷肥咗都要重考?
唔洗 改咗制 總分合格就得
成功合格畢業
有冇巴絲知幾時有畢業證明
同問通常出完results幾時先收到畢業證明信
Offer deadline 14/6 驚趕唔切
有冇人知點樣拎course syllabi?
claim offer要用仲要有學校official chop...
其實top up仲有冇得報,係唔係已經完咗
想問President's Honour roll 有咩用?
臨放榜推一下先
幫fd問 有冇srs既telegram gp
過來人 奉勸各位千祈唔好入BUCIE
你一定會後悔
喺度讀咗2個sem都冇quit咗
人生做得最錯嘅一個決定

利申 GPA過3 + 打手死全家
有無cie tg group
cie幾好喎,hea住讀都有3
好多派grade lecturer
又唔洗attendance
aim8大既歡迎入讀
+1
有無巴絲打係讀ICM? 遲吓ICM top up interview, 有啲咩要注意
小弟嚟緊SCE DCFS grad,煩緊上咩hd/asso
之前有諗過報cie journal,想搏入番u
聽完你地咁講係咪姐係唔洗諗BU?
係 如果有有其他選擇 就唔好簡cie
3有撚用咩 你到到hea都有3架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞