HKBUCIE倒米區(十)入CIE悔終生,伏已中請努力

578 回覆
31 Like 5 Dislike
唔係掛
爭啲俾人老點話係派grade
係呀巴打
jenny真心唔差 我都推薦佢
我都想reg返佢但就唔到時間
認真我用第一感受答你 自問英文唔算差唔算好但有上堂聽書 gpmate唔差 知道grade嘅都係B+ or以上例如term paper outline 等等 一心求B+回來 但點知都係B
中文姓林嗰位真心一般
成日講廢話 教又教得麻麻
俾分有啲緊
EAW你預佢講到1999 有更好選擇
Mandy港女格
睇下你合唔合佢眼緣啦
Terence 不了
Carol 個個爭住reg
ethical challenge 邊個lecturer好
聽閒Emma 係幾鬆手 但我真係頂唔順佢啲大陸口音 完全聽唔明噏乜 最後轉咗Jenny 舒服好多
想問 Food, Nutrition and Society 嘅 POON Yuen Fan Popsy 有無伏 Joanne係咪好啲?
我又係呢科,但我search個其他時間,個我個lecture 又無你個個
Leung Chak Sang ok 但唔知今個sem仲有冇撈
聽聞popsy 唔係教得差,只係平時分比得緊少少
考試係佢出,所以考試d tips會準d,但佢唔會太過放水。簡單黎講,都要背曬d notes咁濟。

joanne未聽過。

利申:我果時係ma man sing教
想問ma man sing鬆唔鬆手
我覺得算鬆。佢係果d:你努力就會有好grade。

對我黎講,workload有少少大。每兩星期都有一份小小功課,但上網搵到答案。功課用心去做,果grade應該唔差。

notes 幾多下,但只要努力d背, grade一定好。

利申: A。我好感謝佢

但聽聞timetable 唔見佢果名,我唔知係咪真
有冇人知 Ethical 的CHIN Chin Shing Arthur 係唔係killer?
我上過佢堂 Arthur佢比分鬆手,上堂氣氛好輕鬆好好笑,而且你唔明問佢會好有耐心解比你聽,即管放心
有冇人知 ELSS2015 Chinese culture and contemporary society 呢科點?我喺呢科同另一個咩日韓亞太研究爭扎緊
屌啦 jenny好鳩wo
佢比分真係好手鬆,同埋佢D反應好搞笑
有冇人去咗今日interview
https://t.me/joinchat/DKEwdz475Vs575-eKVbevg
中咗伏嘅人一齊入黎交流下
請問有科1 credit嘅planning your life同pe計唔計gpa?
今個sem計返出席率?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞