18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (6)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好唔好報埋speed同scope 但個朵係咪對搵工冇咁好
如果由頭讀番asso就算入得番ugc最少都要用多四年
更何況唔一定得,一陣到時又係報番sf
而家疊埋心水應付左聽日ou interview先, 但啱啱先睇到個科得番十個intake quota

利申:已泥足深陷polyhd,究極爛grade
我cgpa 2.97都冇樹大offer
係 我唔係讀相關科加埋面試表現差都收
報埋啦, 我之前讀scope 一年制。 成績幾好再報UGC, 依加收到offer。 加油巴打
我都試人係讀完一年top up, 之後用asso嗰分再報ugc 都有offer 希望你都得
其實都有要求 唔係有錢都收 您面試唔得 加上個分唔夠都係 有幾個2.6/2.8 以為入梗 人地都係唔收
其實ou自從3月交完留位費之後就冇消息
乜email都冇
有冇人知咩事
有要求
利伸:gpa唔過2.5 面試無準備仲比個外國人話英文差
最後都有offer
間間學店都總係有啲乞食科 咁都叫做有offer既 希望你咁既成績順利畢業
以上成績係第一個HD
雖然係行多啲路
但已經入左第二個HD
利伸 社科gpa 3.4x
唔知你啦 一時又話唔過2.5 一時又話3.4X anyway 你開心就好
都係,你開心就好
收到syu yr2 pure psy
Same

唔讀
有其他offer?

想入coun psy 多d
Ching gpa幾多?
咁報ou算 希望收
有無edu gcs year3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞