18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (6)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想問SCM的話 Speed定恒管好
hsmc 有手有腳多謝都收
hsmc scm 樓上有清話有七萬資助 乜唔係得三萬渣咩
毒撚冇人理
係咪架 佢話要3
好驚冇書讀
屌啱啱去咗hsmc到搞個offer 因為meet唔到conditional offer所以話要send email去叫佢reconsider我個offer
佢話好多人都係咁 仲要去到7月尾先知得唔得
好撚淆
屌我都係。。。
佢conditional offer 2.7cgpa year 2
我CGPA 2.62
但明明interview果位program leader in我果陣寫哂包單話過2.5就year2 2.7就year3
網站都係咁講
而家又係話重新審批過7月先知
Speed同ou點揀好
其實如果bcom account 真係咁差又貴 認受性咁低 可能恆管算
聽日要claim 恆管offer 唔知點
我都係!仲要重新interview 星期四in 星期一先講 個個都咁得閒唔洗返工咩 勁驚唔俾我in
佢俾個offer同你學校個gpa scale一樣就無事 唔係既話可能要審核
我唔信佢唔收
一黎學店
二黎HSMC 憑咩叫價咁高,用3.0黎meet,當自己ugc咁
聽過再離譜3.2 condition 都有
好似係marketing
想問hsmc聽日要claim offer 但估唔到今日仲未收到sem4個transcript 咁可以點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞