18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (6)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
萬八真係好猖狂...同埋又冇3萬又要補credit所以冇報cie
Cie真係搶錢咁搶 仲要開始多人讀 個科名開始呃唔到人
佢出bu cert咪多人揀佢但個title名同出面都唔同...所以不了
所以咪話 係多人讀阿 出面到時一知道左個title唔同左 哂咁多錢同時間都係想同人睇齊姐坦白講 我見我啲朋友補親乜都20個credit內 有資助都已經要倒貼啲錢 仲要補埋credit ....
真係不了 唔想呃埋自己 讀hsmc算了
比咁多錢都已經無u life山長水遠去戈果站 仲要最終目的都開始達成唔到 比人踢爆 真係寧願 OU/speed/hsmc呢啲 要認命
有冇ching top up報左有關PR科
你咁既分真係需要top up咩
Speed ? Public relationship and marketing ?
HSMC
補credit
Admissions office 話只係需要比PE嗰5000
其他補(我2 科) 嘅都唔洗比錢
你讀番就ok
但無30000 真係好和味
所以我狗衝咗city IM
但嗰18000 都無咗了
6月1 in cie

6月8收到condition offer

希望大家都收到想要既offer啦
出咗hsmc 同 bu bcom acct 要邊個好
ching你讀緊 journalism and Communication?
想問下已經交左ou 留位費,咁學費大概幾時交埋
應該等你拎張成績表證明你meet到個offer先再比學費表你掛
我係gap year
Yes
Nope
之少2.5
報part time + survey work experience 可能得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞