Virtual Youtuber討論區

1001 回覆
9 Like 25 Dislike
痴線婆笑真係好魔性
我都愈黎愈幾鍾意睇田中
之前條新片玩pubg成日9 up又傻笑
笑到要吸氧氣
佢d fan整嘅同人game又好笑
今次ポン子行到,原來對腳真係有得解鎖
個跑姿好大叔
擘大對腳跑
有講過真人係女咩
深夜三傑RKS加いちご玩pubg好睇
好有teamwork又多事故
有次仲replay審判邊個戰犯
Kanae最勁,索敵心理戰又指揮隊友 (仲同いちご成為姊妹
凜同いちご成日用可愛聲打氣
成套野睇到好似3個大人拖個小學生打機
3個成日教いちご,いちご連火炎瓶,エゴサーチ都唔知咩黎
同小千打都好正
深夜三傑佢地打到朝早6點都仲打緊真係痴撚線
繼續落去遲下變深夜四傑
いちご琴日連續第二日同RkS打機
仲話完全唔眼訓,好精神
我睇到5點都頂唔順訓左
訓到2點先起身
起身竟然見到いちご直播緊
阿凜無幾耐又開始直播
佢地一日到底訓幾多粒鐘
見證新一位gamer誕生
我懷疑佢地全部都係朝早訓教嘅廢青
尋晚食左2次雞
有一度揸電單車炒車2個訓底哂,之後係度扮傻話好似有敵人
有巴打講過いちご之前唔係準時退社員
宜家深夜OT仲出黎打機

電單車抄車個到笑死, 再之前揸貨VAN狂翻車, 凜同いちご狂講加油
いちご成日都第一個死
https://twitter.com/donguri_suzume0/status/1000285439649984512?s=19

呢個畫師好痴線 之前係咁畫彩虹社 而家畫茄子
一日出幾幅畫
痴撚線 ,比人狂send J圖
https://www.youtube.com/watch?v=uN_k-t1CeDg
日本人痴線起上嚟同印度人有得揮
痴撚線
連登仔應該要參加
cls
原來donate既錢 showroom抽走7-8成 openrec5成 youtube3成
showroom
原來donate既錢 showroom抽走7-8成 openrec5成 youtube3成
showroom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞