我唔係嗰種醫生 (127)

1001 回覆
43 Like 12 Dislike
Domestic: $305,864,408 37.8%
+ Foreign: $502,500,000 62.2%
= Worldwide: $808,364,408
Btw 你有無買76105?
最近先有時間砌
雖然個樣麻麻但我幾enjoy個過程
Go Go Go
冇呀...你買左?都好似唔錯呀

我好少買MARVEL同DC

SW都太多唔開新戰線
Solo 嗰堆仲買唔買
未必

又出millennium falcon
姐係點? 其他平行宇宙嘅fury 都搵 captain marvel 救命?

依句笑到我痴線
我以為barf係用黎示範比mit d學生知幾無聊既project都會拎倒funding
不買不買還需買
ashes屎忽撞棍抽中iw化灰
照計都唔係呢個禮拜先作架啦
Illuminati confirmed
雖然係有ref但個mv感覺同呢個poster幾似
又幾好聽
黑豹係唔係頭星期2億?
Avg 3係美國一星期左右就過3億仲勁過黑豹,加上海外對黑人唔太受所以變左海外比例會低d
Avg 3無依個問題,黑豹都13億的話,avg 3 15億以上無難度
Weekly Box Office
February 16-22, 2018

Black Panther $291,954,422

February 23-March 1, 2018

Black Panther $143,445,615

2星期 $435,400,037

BP都幾勁成5個星期都係第一
個排無咩大片上
諗緊525上既solo有無機會贏過518上既dp2同iw拎第一
其實唔明點解solo要咁近,明知差唔多時間有同公司大片上就推後啦
有信心
就算真係得
左手打右手咪又係蝕
係 迪迪尼on9
留返年尾同suckman隻抽咪算囉
Solo搬年尾 deadpool照舊六月上 大家雙贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞