我唔係嗰種醫生 (127)

1001 回覆
43 Like 12 Dislike
想問下各位覺得iw 4d水準如何?想二刷但係唔知睇imax定4d好d
你地第一次睇係咪都係以為佢會出immigrant song
Fit 到暈
腦補左
好想仆直呀
應該都仆仆地
我trailer 都無睇過
SW 個CONCERT佢播我先睇左一次 WFC
same,冇乜興趣
無乜睇頭
最好笑係專登放左個懶驚險嘅shot係chewie拋出船就撞落個山度
跟住下面d cm係咁話:oh I hope this chewie guy doesnt die
我覺得sw想搞擴充宇宙出外傳出新trilogy就一定要加多d新元素
唔可以食老本下下得飛船 blaster droids 潛入 呢d野
仲要一年一套好易悶
係咪一路播a new hope 一路live 嗰個
YES
Sequels個世界真係好悶
明明rogue one 開左個外傳靚頭
一野俾unwise 收皮
唔正咩
我想睇無人陪
點解呢幾年Star Wars 票房咁爆又冇俾連登仔屌pop corn movie整死電影業/ 垃圾觀眾?
因為唔係dc狗最憎的係marvel
根本所有franchise都係咁
唔理係sw mission impossible fast&furious Jurassic world都係同一個背景係咁拍
有人睇就繼續拍架啦
關影響hollywood咩事
係marvel咁多套franchise入面太出位先會比人針對
我覺得係因為一年二三套
呢啲比盡都係一年一套
英雄片係層表皮姐 入面個內容套套都有唔同
係d on9以為英雄片套套一樣
但問題又有咁多人睇
所以cameron都無明屌marvel同觀眾
只係’希望觀眾有marvel fatigue’
連登仔有咩唔反
越紅越反 越反越紅是常識吧
好肯定大把睇完覺得唔錯 都要上嚟開post話垃圾 刷下存在感
啲小朋友人up 佢又up 架啦
Cp ig比fans圍插,好癲
要講邊兩套mcu戲內容差唔多一樣我會話avg同aou
aou完全浪費左講AI個題材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞