我唔係嗰種醫生 (127)

1001 回覆
43 Like 12 Dislike
裙腳仔 有事淨係識得搵老母
因為佢真係比較唔出名
Rdj都叫以前有名氣
隊長都話晒做過f4
CA1有

Tommy Lee Jones

Hugo Weaving

CA2有

Robert Redford

Samuel L. Jackson

都叫唔錯啦
呢個真係笑到仆街
局長唔計啦
又唔好咁講 ca2局長都幾重戲份
而且failcon又係有少少名氣

仲有一樣野
通常奸角都會搵返個影帝/后級
智 1 Loki嘅TH又係好新
其實咁睇 大家都差唔多
甚至可以話m記計好晒數
Groot好可愛
有冇話過ANTMAN2 GHOST真係反派
定係又係畀人利用個D?
其實智3個D都係有原因唔係為推人氣搵既
Cate Blanchett <-想同Taika合作加上係澳洲拍方便佢(仙姐早幾年搬返澳洲同屋企人)
Matt Damon <-同CH係朋友,咁岩去澳洲旅行
Anthony Hopkins <-之前請落
Jeff Goldblum <-好似真係請?
Sam Neill <-同Taika合作過,澳洲人 same as仙姐

至於早期d既np好似係為左同智1導演合作
智2既Christopher Eccleston (天線得得B,但人地係9th Doc黎) <-請返黎但中左伏

之後cap請到Tommy Lee Jones同Hugo Weaving係幾屈機
至於Redford係自己想拍,話想拍黎俾個孫仔睇喎
計落我好agger熊仔咁講M記計好盤數又落好大盤旗
好彩以家做好左啲演員就仆住咁話要入黎 like Laurence Fishburne
睇trailer估唔到
但如果turn out Laurence Fishburne 係終極boss我唔會驚訝
Anthony Hopkins本來唔想拍3
係Taika拍,欣賞Taika先肯拍
21 feet vs 65 feet
Taika威力
快啲搵佢拍4

智2其實都幾趕演員後
like... NP
其實智3個D都係有原因唔係為推人氣搵既
Cate Blanchett <-想同Taika合作加上係澳洲拍方便佢(仙姐早幾年搬返澳洲同屋企人)
Matt Damon <-同CH係朋友,咁岩去澳洲旅行
Anthony Hopkins <-之前請落
Jeff Goldblum <-好似真係請?
Sam Neill <-同Taika合作過,澳洲人 same as仙姐

至於早期d既np好似係為左同智1導演合作
智2既Christopher Eccleston (天線得得B,但人地係9th Doc黎) <-請返黎但中左伏

之後cap請到Tommy Lee Jones同Hugo Weaving係幾屈機
至於Redford係自己想拍,話想拍黎俾個孫仔睇喎
Anthony Hopkins本來唔想拍3
係Taika拍,欣賞Taika先肯拍
Taika威力
快啲搵佢拍4

智2其實都幾趕演員
like... NP
智係唯一要第4集嘅 佢嘅故事先啱啱開始
隊長同Daddy條角色線都差唔多扭盡
其實mother fucker係出至邊套戲
Jeff goldblum同taika個style好夾
好多位可以比佢自由發揮
Samuel l jackson除左sw外幾乎每一套戲(?)
下....天線得得B係Christopher Eccleston?

呢個doctor我都睇過但真係認唔到佢
金句
其實我覺得佢終於夠資格做king of asgard已經完滿完成由智1條arc
同埋ch應該都同ce rdj同期離隊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞