我唔係嗰種醫生 (127)

1001 回覆
43 Like 12 Dislike
因為大多3d都係字或者某一二下3d
同佢個種無得比
同埋佢唔係首部3d
計返通漲其實破冰船有幾多票房 有無人計過
唔係咩 首部3d係邊套
IMAX睇係好撚誇張

仲記得有幕D種子飄落黎3D到好似係前一行條友個頭頂咁真

睇完攪到我對3D仲好有期望
之後好多3d都只係字幕3d
依家唔係咩特別片我都係豪華就算
係...IMAX AVATAR真係同個D 3D片完全係2回事
得北美地區
因為全球好難計,一時有某d貨元又上又落
字幕3D仲要貴多幾十

普遍2D開少左好多
依套野仲遲過ironman
個時我都中學啦
我小學個時己入場睇過3d啦,個時睇Spy Kids 3

https://zh.wikipedia.org/wiki/3D%E9%9B%BB%E5%BD%B1
spy kids 細個好鍾意睇 第二集啲hybrid動物好正
第三集個3d好似係紅藍鏡
好想avg3 或者4 破藍色人票房

最後都係翻返嚟
但係下年avg4 sw9會點
真係張張都係交左棒係得sw7係死揸唔放
其實我覺得雷神最尾係樹仔心中係有小小偶像般既存在
如果比星爵知道唔知會唔會崩潰
又勁又識groot
一開波d隊友已經係咁贊thor靚仔大隻
Gamora仲要係咁摸雷神
如果比佢知道一直教唔好既樹仔,崇拜雷神
佢仲要無叫樹仔收機
成百年前都有3d 不過阿凡達落本同其他字幕3d冇得比 遲啲續集仲要自己出資開發新3d技術黎拍 所以用其他偽3d(絕大部份唔係雙鏡拍,係後製)根本冇撚得比 咪侮辱佢
唔知下年DSE既oral會唔會有一條係問thanos咁做啱唔啱呢
在電影《復仇者聯盟3無限之戰》中,反派魁隆認為解決宇宙間資源短缺的問題最有效的方法是消滅一半人口,以達致萬物平衡的狀態。你是否認同他的看法?試達成共識。
之前CW有無出呢 其實我覺得真係幾好既題材 不過可能要有睇過先易啲傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞