我唔係嗰種醫生 (127)

1001 回覆
43 Like 12 Dislike
我都係睇完reddit個a4 plot leak post先咁諗
而避免令觀眾混亂 就話其實有多隻右手
$725M
Boom!!!!
我諗起鍋物先
佢係Thor1, 2都試過睇唔到啲嘢
次次都被人偷雞去到門口
其實我都明點解啲人話睇唔出thanos對gamora有愛
始終gotg1&2入面佢地都無交流 由始至終都只係講gamora想遠離佢老豆 同埋佢老豆由細將佢訓練成殺人機器
連gamora自己都feel唔到就知咩事
9up完 歡迎負皮
Thor1直頭入埋去
出便連MCU D女都講一餐
咁老實講
大把仔女都feel唔到父愛母愛既
大家覺得mark 50有冇用vibranium
連隕石都頂到
唔會有啦 邊度搵vibranium
收埋入reactor 個technology 同bp收係頸鍊咁似
如果係
Wakanda一俾俾哂兩樣
AOU大大枝插左落海
出面深藍色窗簾
話Cap自介叫Steve唔叫Captain America係因為捨棄左身份
好似太誇張
本身以為片尾個表會叫佢做Nomad
點知都係cap
戲入面其他人都仲叫緊佢cap
除左最後steve?
gamora死撚左都要俾人話做fucking useless
會唔會有少少過份解讀咗
叫左Nomad應該冇乜邊個知係咩
所以我以為個表係
Nomad/steve rogers - chris evans

點知都係
captain america /steve rogers - chris evans
Marvel應該唔會咁多手
放彩強叫佢Nomad都應該會
佢應該起碼加返bruce 係actually helpful以上
今次hulk同brcue要當二個角色咁睇
唔知下年有無機會聽到呢首Guardians mix The Avengers嘅soundtrack呢
隊長嗌Avengers Assemble! 全員集合播呢首 肯定好感動

https://youtu.be/V5bjALUdLnM
bp邊有同daddy咁frd 係都同cap frd d啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞