[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
要搵搵國際ser係點叫
應該係呢個 intensive course
當Event嚟 1星期更新1次 每次6隻角(嘅所需肥)
6隻角入面可能有D肥係啱你洗
千血夜一真係好廢咩
Tw想抽返千血露琪亞 果陣無玩 skip左
千血夜一真係好廢咩
btw想抽返千血露琪亞 果陣無玩 skip左
無話過佢廢 係話佢無閃距UP 所以失望
想抽返飛機場 應該好快炒冷架啦
不過隻夜一可以替代佢嘅(仲好D 其實)
仲好d 有咁既事
咁岩冇角中
well....打最簡單個個其實都會出肥嘅 所以無所謂啦 照打啦 同埋會有pt 夠200pt又送1隻降臨角
等500幾
抽到step7收手, 唔中既等之後單獨UP
上次血戰完周四後又儲返900石
新手想問個問題 一抽番黎得60lv點先可以

升到200 我知係要食角色 但唔同角

要食好多隻先升到 咁應該點做?
得2000石 想要一護同店長
希望中到其中一個
打魂嗰關,打好多次就會好多隻,然後食晒佢
或者打育成教室打五星素材嚟食都得
岩岩發現半自動打係最實際,auto唔識邊行邊打,人地發惡就硬食招,打完瞬步再拉打終於過到raid最難果關,cancel 埋硬直
屌巴哈啲人抽卡萬萬聲
大家留咗幾多石抽千血
上次血戰完周四後又儲返900石

得返3百幾
仆街喇我喂啲垃圾喂到佢唔再食點算 得70lv
ching 你講緊乜野

你隻幾星黎?
建議你唔好睇咁多
巴哈入面9成嘅post都係隻外掛狗開 叫黑乜鳩 唔記得啦
班台仔同支那狗唔撚識玩呢隻GAME 10隻台狗/支那狗 10隻都開掛
論刷水同痴線 就日本人
要隻GAME數據就 鬼佬個邊(不過國際ser多外掛同多弱智同埋好撚閪多垃圾)

如何MAX level ?
5*以下 全部淨係食角突破4次就可以升到最大LV
5*或以上 需要食角突破4次(+20LV) 再去技能樹升LV限制突破

即係 4 突破 (開 4 棧燈) 後可以升到 80 lv, 然後入去技能樹度 +20lv, 最升到 max. lv (100lv)
4星角?
4星最盡升到70lv,食晒佢係俾隻5星/6星食喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞