[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
nope 2隻野互屌
放心 1個月會唔見哂
協力初顏合600石
重置左?
係,嗱嗱林去打
等千血算啦
pvp用開花姐 千血一護同露其亞
但一護好on9 成日人地行埋黎佢就要不斷退後
應唔應該換其他?
有無殘障老野? 用最好架啦 一係搵隻識開buff嘅 技崩藍呀 大前田呀 速劍呀 3周4呀呢D
pvp 依然係花姐天下,

始終個卍解補血+機率即死太屈。
nope 2隻野互屌
應唔應該換其他?
有無殘障老野? 用最好架啦 一係搵隻識開buff嘅 技崩藍呀 大前田呀 速劍呀 3周4呀呢D
用技小雨都得,有冰有補血

3周4係咪隻新4刃?未升到150
換係換一護定露其亞好?
pvp 依然係花姐天下,

始終個卍解補血+機率即死太屈。
nope 2隻野互屌
應唔應該換其他?

用技崩藍要配強攻? 較屬優先成日都唔開 依家用緊平胸 花姐同技老頭 想換走平胸試下
3週年4刃丫嘛

換一護,露琪亞都叫可以開場搏一搏冰中人

新手一問,點投資好?送嗰十一抽乜柒都冇 未抽揀屬嗰五選一,等各位大師意見
1100 PVP好撚屎 一定係換佢
不過咁...好奇你有咩其他選擇
抽技,搏技山本,其次崩藍染or 技小雨
想點 姐係?
佢應該係想問5揀1抽咩池好,

我個人認為技池
而且你0技角,抽中大獎技山本就fatfat

次選都有崩藍染、小雨

最好抽多野10抽先去玩5揀1,step2 剩係要150玉

平左100玉
順便問埋有冇需要抽3周4個pool
利申:冇乜愛
技池+1
但乜柒都冇 得乜撚滅火皇子 技蜂啲廢野
最後拎左隻拎遮妮露
最好抽到step6 ,每個step 都有野送。

step5有極筆,step6必中1隻5星,

始終個池d 角唔差,

技山本、技藍染、白斬月、心東仙、知平子

隻隻都獨當一面。

延續非洲人血脈,點揀好
一護
抽完step6 睇下中咩先決定5揀1都未遲,

5揀1冇記錯去到8月17號

你抽呢個池中白斬月or 平子都有用,

遲d 用蒞打繼承畀花姐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞