[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我都想知
我打到37層
係咁中修兵大技 然後企定定比佢殺
計佢條血幾時開技 , 然後拉到最遠距離 , 佢放必個陣 反方向 狂瞬步
你地最尾個關用邊個角打?
1分內既話 黑nokia
剩通關 千一 崩藍我都ok
其他角無試
食屎啦KLab 直播又話D綠火唔關事 係fake鳩人 而家咁撚樣算點
呢個係咩形態既4刃
應該係原著未登場嘅ver掛 2對翼
https://www.youtube.com/watch?v=QFj5wiaaAKs
https://www.youtube.com/watch?v=IYWs5q5GobY
英文ver
"Brave Souls enters a new dimension"
可能我技術廢
我用豹王打
已經見佢差唔多黃血開定洗衣機卡實佢走人
走左10幾次都走唔甩
有D 必都要睇運氣
修兵我都避左好幾次先避到
修兵係向前打 招大技 所以試下左右閃 會易閃D
想問下2週年時出左幾多隻角色
我見半牛角一 蝴蝶藍染 白斬月 4刃 成日連住一齊翻炒

今年唔會得一個掛
2周年角(7月23)係得1隻 就係半牛角一護
其後7月31號個月尾pool就心1刃 速3刃 知4刃

而你所講嘅 第4融合藍染 同 白斬月係11月月尾新角pool出

佢炒埋一碟 但其實唔係同一時間出

而今次都應該一樣 23號出呢隻原著無嘅新design 4刃 31號就出千血4(好似係)

不過31號其實都仲當係周年期間 所以可以話周年係都出幾多角下...
今次千血4 係4隻新角
邊4隻就唔知啦 可以FF住先
而我始終都仲係相信會出第15隻 千血卍解一護 因為3月尾個陣有佢句quote

課左四單先中

可以專心等三周年千血4
係咁課 癲
岩岩中左UP緊果隻一護 終於開左波
第44層塔點打
簡單D cap一cap你有咩角
總之就咁
知屬/虛所屬/虛殺手>>知屬/虛所屬>>知屬/虛殺手>虛所屬/虛殺手>虛所屬>>虛殺手
阿近/共刀桃/鬼道長
3隻都係知屬虛殺手 有得打
3隻都未升哂 升完呢3隻是旦一隻試試
仲有隻吉良 不過呢隻就...不了
啱先上面提到個3隻野
最推展係用阿近 呢隻野個moveset最掂 有vortex
其次係共刀桃 都有洗衣機 但清怪方面 能力弱咗D
鬼道長...無...睇你中唔中意 不過好過隻吉良先
屌 我講咁撚多都ON99
睇唔到你有牛角 啱架啦 呢隻野試多幾次啦 用多D vortex集怪打 快好多

打王個度
可以用個D欄杆位卡鳩佢 打到佢就嚟開大(6成黃血左右) 用洗衣機卡住佢 高速逃離現場
開放鍵係咪要有活動先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞