[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
降臨5soul ticket 係今次更新完先有,之前冇
降臨先係
其他個d上年已經有
另外 所有超高難度野都無5藍住
除非動畫重啟
其實你地都up咗成年 點解仲FF
千血斬月都只係無所屬咋
大力巴 之前好似講過 點解唔出滅卻師個邊話

係咪話咩冇聲優?
琴日係信和買左本死神小說
我有講降臨呀
好似根本唔會專登請聲優返黎專登做,除非好似其他game咁,一個聲優做幾個角色
友哈好似好撚勁咁
屌到大炎上逼klab改
9up 可能佢一吓閃等如技Bee閃2吓嘅距離呢
白哉個陣屌到好癲 都係無改
想問下crystal, jewel 同 droplets係咪同一樣野升soul tree 用?
crystal(強化石) for 5* soul tree
jewel(強化晶) for 6* soul tree
droplets(雫) for 150lv > 200lv 嘅lv數限制突破

crystal同jewel可以用soul trait嚟加倍(Crystal/Jewel drop +XX%)
droplets唔得 不過droplets需求量唔太多 1隻角200lv要每屬80粒+該角所屬屬性80粒
姐係 力屬3周4 要嘅雫量為 力160 技80 速80 心80 知80
唔該哂,原來打錯關,唔怪得升唔到6星
唔緊要啦 呢D野 打多打定先 無壞架
多左張技山本,應該點用先唔會哂?
升爆5* 100lv 做sup
好彩我四週年all in都係得五百石
準備好魔法卡同佢死過
技碎鋒勁唔勁
睇完好唔係好明rank29係講咩 有無巴打可以救下我
呢個睇返日文原文仲易明
叫你Reroll一次 任一5*武食返5*武or筆就會Reroll個2次抽選能力
屌 睇撚錯野 睇咗26 ON99
29係是撚旦搵隻角 裝同屬性武上身就搞掂
其實個對話窗有冇得setting到佢唔出現
成日卡左去傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞