[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔緊要啦 夠做嘅
搏下火傷燒鳩佢囉 加上24秒真係扣好多
避王大技上面有講 唔難 同埋你可以玩下卡位 有D欄杆個D
點解可以仲有咁多時間剩
可唔可以睇下你點配 有冇升slot?

另外打王真係扣好多
有次中到火傷 燒2下冇成條血咁濟

真係一命通關
中一下即死
49層你地用咩過
33關真係卡死人 我都卡左好耐先過
得呢隻直接棄塔算 唔會打到
回坑卡關都合理 今次角既種類要求都大
大力巴我終於過到

打左兩日終於搞掂
Same
想問大力巴 隻藍染有冇話prefer攞邊隻好?
點閃8000流必殺
走得遠唔死都重傷

有次就唔切反而完美避開左
因為隻包莖藍染都真係幾勁下...同你平時抽返嚟嘅角一樣勁咁濟
所以就睇你邊個屬性比較弱 比較少勁角support 就簡個個屬
最簡單最易就係
就開大搵洗衣機/彈怪彈得勁嘅強攻打走佢 同時高速閃人

不過如果你用個隻野咁啱呢2樣野都無 就可以試下下面條片睇下得唔得
https://www.youtube.com/watch?v=qtdqmYJ5v0Y&t=26s
嘩 屌 真係無為意 平時打開都無為意
自己上面個緊開大技個時間應該更正為藍血見一半黃 我屌
50 無小雨 黑平胸好難打
最後要左速 因為我冇一隻速係死神or虛+十刃killer
放棄1分內出extra關 其實唔會話過唔到
有無朱蓮?都係中哂3條rule嘅角
無就...有無無所屬角?最好係死神killer 嚴龍 姐弟(電影3) 黑刀
都無就退而求次 技屬嘅死神殺手 共刀響河 riruka 天鎖 崩藍 WD4刃 融合獸隻鹿
無就...其實都可以其實千一/殘障老野/勁少少嘅技角都可以一戰
無洗衣機無彈走
我真係只得普通速3刃可以用
啱啱試片個試左10幾次只成功一次 應該要再練下
成功一次就夠
因為7水大技唔係全圖 勁易避
尾王nemu仲易搞 開大收工
其實座塔幾有挑戰性真係幾好玩
好期待佢下次會有乜野更新
我都覺 本身隻game死氣沉沉咁

加下有挑戰目標
7水關手殘比佢射死
試多一日半日應該贏

就咁望之後啲關應該都有角可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞