[I/A]死神BLEACH brave souls 十幾個鐘冇人開post

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
但佢既數值全部都高過小白喎
繼承唔係要同屬咩?
你打心繼承要用知角,

白斬月or 平子link 個過關回復配補肉劑

基本上可以半auto,手動避怪既技能

求其配兩隻垃圾知角就可以單機打
stats唔代表到一切嘅
1. killer 3周4個無所屬killer 依家都無撚用
而柒頭虛killer就好泛用(IZ/DZ 殺手倍大3倍/5倍)

2. 特性 點睇都係-CD正D啦

3. PVP 2隻而家都麻麻
本身千柒24秒(1000 aoe)已經係大過儲爆氣嘅3周4 24秒(900 aoe)
(順帶一提 千血戀廁有範圍UP 20% 所以係1080)
你PVP用嘅仲要係未儲嘅...都掂唔到對面
除非擺正係中間 咁就可以打到對面中間個隻
不過千柒都無霸體 比人輕鬆cut技 所以對我而言 我2隻都唔會考慮

4. PVE...same same啦 不過都係千柒屈D
起碼佢有返招16秒 而且AOE都大嘅 加上本身都-CD 可以連發
同埋全攻擊有冰凍確率 加上 大技有埋減防 其實減防個輸出加成 已經 = 你弱體咗隻野
你可能話 唔係啵 有盾安全啵 係...的確 但4隻1700...係撚咁出技 所到之處 唔係冰雕就係死撚咗
其實仲安全
我唔知你操作如何,我自己就手殘控唔掂,

未有白斬月之前用同你一樣果隻知銀城

次次都係打完頭場拎左5玉就算

有左白斬月之後就輕鬆打
同意,50%減cd 技能連發真係好爽
Sor眼盲睇錯 以為話拎佢地比花姐繼承
pvp千柒都麻麻?咁大力巴你用邊幾個打pvp?
咁講隻3周4好似好撚廢咁

btw儲技係點儲
禁實幾秒

auto 用唔到,

而pvp 一定係auto。

係咪要拎黎升技
我一直覺得強攻damage up好過減cd
經常裝到係兩減cd 兩加強攻咁樣

得呢堆 有冇話點砌最好

邊啲擺前邊 邊啲坐後邊最夾

玩左冇耐 裝備得幾個四星
個人認為

pvp damage up

pve -cd
抽左5000石都無
玩晒免費石
想問下pvp我依家用緊 花姐 白斬同千八 好唔好將殘廢廢老換走千八玩全打手 定換走隻白斬月
同一千石換10連step6枝極筆係抵唔抵屌?
非洲人prefer零五星
一鋌強化呢
有殘障老野就緊係擺入去啦 唯一一隻可以屌返花姐轉頭嘅角
換走白斬月 雖然我...會建議你放隻有boost嘅角 不過無就算啦
抽唔抽step 6呢D 自己諗啦 千血4都係咁玩 而你依家又有幾多石呢? 覺得夠做咪去馬 唔夠咪收手等31號
佢係話會整 無話而家出 我估又拖多1個月左右
唔該巴打
得返1500石炸 如果千4都咁玩咁留千4算
boost角係咪得崩藍
好多架啵
上面有提過幾隻適合PVP嘅
大前田 速劍 技崩藍 WD店長 3周4(其實麻麻 貪佢新鮮only)
排名左至右(個人感受)
啱呀
痴撚線 打繼承協落全強攻 真係玩唔起
十幾廿個瘋火輪 5連冰 點玩
加上協力有遲緩 你平時秒2波都變到秒得半波怪
緊係落足-CD 瘋狂出強攻保命
我對野好奇特下
大前田 花姐 殘廢
本來係玩下野 後來玩玩下發現大前田做PVP boost係好過速劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞