[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike
點解我用6s+玩會lag lag下
你地有無呢個問題

係咁...
一時玩玩下會LAG 你畫質有冇轉埋低?

我只係較左標準
連大街都lag
香港真係大把人玩 鬥技場第4係香港人
新雙手蓄氣斬唔會增加boss訓低果行野

唔會 入group問啦

唔會 入group問啦

有問到野?睇清楚啲好喎
新手想玩,首抽有咩要留意?

一定要中ss先開波
新手易玩就抽ss火片 想高攻小小就抽太刀

一定要中ss先開波

淘寶淘個返黎有冇得諗?

一定要中ss先開波

淘寶淘個返黎有冇得諗?

有 最好買個有ss盾既帳 呢招必備

一定要中ss先開波

淘寶淘個返黎有冇得諗?

買邊個?

一定要中ss先開波

淘寶淘個返黎有冇得諗?

買邊個?

求指點
原來仲有人玩緊

我本身係用緊4突機光劍+4突A防+2天雷+SS回血

而家片手仲夠唔夠用? 新既SS片勁定係4突S片勁
原來仲有人玩緊

我本身係用緊4突機光劍+4突A防+2天雷+SS回血

而家片手仲夠唔夠用? 新既SS片勁定係4突S片勁

而家變左ss世界 s同a都廢左 而家玩設既仲有ss火片抽

一定要中ss先開波

淘寶淘個返黎有冇得諗?

買邊個?

有個係盾(200%)血果招
想玩返 首抽係咪刷得到SS新大劍?
想玩返 首抽係咪刷得到SS新大劍?

中火片/水大刀都可以開波 第7頁好似有WHATSAPP LINK可以加入去傾 搵人帶
開左新帖更新資料順便清死圖

請巴打去依到
https://lihkg.com/thread/242884/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞