[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike

跟本係要人夠50張就快手抽 唔比留

btw大刀追加攻擊到底點chok出嚟...
最大儲力斬之後要幾撳多下

chok極都係斬完就普攻...

首先你要抽到把新ss大劍 先玩到 其餘大劍都唔得

原因要問佛心神營運

屌 我估第一彈都係咁嘅意思,之後唔同類型既SS武器就會有獨特嘅攻擊方式,進一步拉開SS同S嘅距離
下個post改名做糞營運吧啦
Btw殘片巴打 下個post個topic跟番日本人 改糞營運啦⋯ thx唔該

近排自從新年開始 隻驚又膠化番
每日送一抽送B裝
地雀已經難打到仆街(依家隻大劍新王仲癲

本身派石已經唔係多 ss又難抽,裝備打臉打到啪啪聲
而家仲cut福利 直頭唔派石,送d糞卷迫人課金抽技
D糞卷仲要無得儲起抽心水pool

應該要齊齊SD信去屌 咁搞法同之前既1021 令大量玩家棄驚
BTW個POST係黑白巴開 如果黑白巴唔開既 爆左我再改

原因要問佛心神營運

屌 我估第一彈都係咁嘅意思,之後唔同類型既SS武器就會有獨特嘅攻擊方式,進一步拉開SS同S嘅距離

垃圾糞營運點會咁好死整番舊既SS武.....
佢係想之後再出既裝先開始有掛 而家片手玩家真係 苦等N年後既SS片手出
下隻應該雙刀
屌 改曬卷以後仲點生存

原因要問佛心神營運

佢係想之後再出既裝先開始有掛 而家片手玩家真係 苦等N年後既SS片手出
下隻應該雙刀

佢而家補齊緊所有武器嘅唔同屬性
之前槍冇出過火屬,大刀冇出過雷屬

下隻應該雙刀

佢而家補齊緊所有武器嘅唔同屬性
之前槍冇出過火屬,大刀冇出過雷屬

片手差未有ss雷片..

痴撚線 分明要你課金先比你抽技
而家得番每個地圖既BOSS同每週既BOSS 3個王冠打齊先有4石....
營運好完一排又要比人屌番落去

抽得中都仲有得講,而家你就算你死死氣俾幾舊幾水都可能得10B1S

而家抽技難過之前好多 好多時都全B/A 之前都會最小出1金 而家真係

之前仲有人話抵玩過白貓⋯真係得啖笑

既然同一間廠
好心應用下白貓 換武器個概念
4個ss技換一個新ss技,換番黎果個唔可以再換

依家d舊技完全用唔著 食同賣又唔捨得,擺係倉dum春

抽得中都仲有得講,而家你就算你死死氣俾幾舊幾水都可能得10B1S

而家抽技難過之前好多 好多時都全B/A 之前都會最小出1金 而家真係

之前仲有人話抵玩過白貓⋯真係得啖笑

既然同一間廠
好心應用下白貓 換武器個概念
4個ss技換一個新ss技,換番黎果個唔可以再換

依家d舊技完全用唔著 食同賣又唔捨得,擺係倉dum春

佢點會搞4換1 係要吸人血 抽抽抽
50卷中隻新SS...
50卷中隻新SS...

我中左把SS槍唔知有乜用
50卷中隻新SS...

我中左把大劍都唔知有乜用 除左試下3段 其他真係無...
50卷中隻新SS...

我中左把大劍都唔知有乜用 除左試下3段 其他真係無...

中左都冇得突
舊SS大刀我仲差兩下未突

又黎限定
情人節限定⋯

又黎限定
情人節限定⋯

其他ss防具應該有3粒黃石
情人節唔知會唔會有新既裝出
技就要睇咩屬
情人技
情人技

D技咁樣叫人點抽得落
抽中雷果招幾勁
改左張卷使用期限去30日? 之前14日果D繼續?
抽中雷果招幾勁

暈唔暈到新王?
抽中雷果招幾勁

暈唔暈到新王?

如果要機率性先暈到新王
似乎雷拳正d

打塔見d重課用雷雙刀+天破+雷拳
先知原來雷拳咁鬼勁
抽中雷果招幾勁

暈唔暈到新王?

如果要機率性先暈到新王
似乎雷拳正d

打塔見d重課用雷雙刀+天破+雷拳
先知原來雷拳咁鬼勁

見過好多人中新雷暈過隻大雞 但招野出技好耐 成日出緊都比BOSS一下KO
岩岩無聊無野做去左廿抽技 得招血2倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞