[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike

招屬+200%好似好勁咁....
99連抽都冇SS,求下一抽得SS既機率

技定怪?

技定怪?

技定怪?

巴打咁你都真係幾黑... 今次屬技見日本仔都好多中SS.....

技定怪?

巴打咁你都真係幾黑... 今次屬技見日本仔都好多中SS.....

岩岩唔信邪,再抽一轉,福佳

技定怪?

你抽咩屬技....

你抽咩屬技....

抽緊地屬😳
運氣大旺, 之前十抽2ss弓, 今日十抽中火ss技

吸運大法🤗🤗🤗
d活動唔撚好再少d
有冇巴打知魔獸石邊到易出啲

一係用800分換 一係打達哥/亂入BOSS

一係用800分換 一係打達哥/亂入BOSS

而家冇得換 打左成日達哥得一甩
19號出2招新技同換黃技

吸運大法🤗🤗🤗

吸唔走
十抽再中2火ss

吸運大法🤗🤗🤗

吸唔走
十抽再中2火ss

抽到今日,成個月都冇一粒ss技入手

吸運大法🤗🤗🤗

吸唔走
十抽再中2火ss

你仲抽火技? 唔係齊左?
想抽招200%火技?

你抽咩屬技....

抽緊地屬😳

我都係抽地屬 情況同你差唔多 不過我50抽

你抽咩屬技....

抽緊地屬😳

懷疑地屬pool根本唔會中ss

抽緊地屬😳

兩個人唔可以作準

有冇連巴試下

兩個人唔可以作準

有冇連巴試下

已經有地3連擊同2個聖誔樹 所以唔洗抽
最近儲左石5次10抽技, 2次地3次火

地中左SS三連,SS飛劍,SS岩光衣
火中左SS突進吸血,SS火光衣

算ok?雪華杯果期重玩,我唔知而家d機率係點

千幾二千石換到呢樣
我都冇地ss技
更加冇地屬武有陵形洞
最近儲左石5次10抽技, 2次地3次火

地中左SS三連,SS飛劍,SS岩光衣
火中左SS突進吸血,SS火光衣

算ok?雪華杯果期重玩,我唔知而家d機率係點

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞