[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike

千幾二千石換到呢樣
我都冇地ss技
更加冇地屬武有陵形洞

咁聽日更新完技你仲會唔會抽?

千幾二千石換到呢樣
我都冇地ss技
更加冇地屬武有陵形洞

咁聽日更新完技你仲會唔會抽?

睇下咩黎先,答你唔到
最近儲左石5次10抽技, 2次地3次火

地中左SS三連,SS飛劍,SS岩光衣
火中左SS突進吸血,SS火光衣

算ok?雪華杯果期重玩,我唔知而家d機率係點

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技

就係抽到地既兩招, 所以而家轉左玩 地冥獄雙刀, 火雙同地水SS雙刀
(本身玩緊片手)
最近儲左石5次10抽技, 2次地3次火

地中左SS三連,SS飛劍,SS岩光衣
火中左SS突進吸血,SS火光衣

算ok?雪華杯果期重玩,我唔知而家d機率係點

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技

就係抽到地既兩招, 所以而家轉左玩 地冥獄雙刀, 火雙同水SS雙刀
(本身玩緊片手)

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技

就係抽到地既兩招, 所以而家轉左玩 地冥獄雙刀, 火雙同水SS雙刀
(本身玩緊片手)

係咪用緊成身蟹裝
係既又係屈機
頭先出左新技d影片

火又玩燃燒
頭先出左新技d影片

火又玩燃燒

2招技都好似好伏喎

咩料

咩料

嘩屌 係咪課金卷黎

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技

(本身玩緊片手)

係咪用緊成身蟹裝
係既又係屈機

冇啦, 岩岩先轉雙刀, 成新都A裝加件金色福音玩住先 起碼可以用住8個洞先

咁咪算好
但要睇你玩咩武再加技

(本身玩緊片手)

係咪用緊成身蟹裝
係既又係屈機

冇啦, 岩岩先轉雙刀, 成都A裝加件金色福音玩住先 起碼可以用住8個洞先

係咪用緊成身蟹裝
係既又係屈機

冇啦, 岩岩先轉雙刀, 成都A裝加件金色福音玩住先 起碼可以用住8個洞先

下轉應該換蟹喎巴打 小心轉左玩雙刀但無套變態裝
Apple ID 無效 更新唔到係唔係鎖左?
Apple ID 無效 更新唔到係唔係鎖左?

無可能更新唔到喎
係咪換左4招s技 佢公告講
睇youtube d日本仔抽技真係好伏
結果隻死人雀唔係做球比槍

而係火弓 近戰難撚打到呢
佢出新既限界石係講咩?
巴哈有人POST左新既魔獸塔每層既BOSS
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30071&snA=1541&tnum=1
今次睇黎點都要你打到夠50萬先停得手
Apple ID 比apple 封左
玩唔到
無奈棄驚,各位連巴後會有期
玩唔到

點會無啦封
玩唔到

轉用第2個apple id咪得
之後引續過去
60F難打到.....
又多一個ss回, 回到出界la
23號加到100層 而家70f已經卡死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞