[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike
23號加到100層 而家70f已經卡死人

佢勁撚仆街,琴日加左招大絕落隻木雀到

本身隻雀係唔會出大絕 但已經好難打
之後100層仲要300lv 點撚打
23號加到100層 而家70f已經卡死人

佢勁撚仆街,琴日加左招大絕落隻木雀到

本身隻雀係唔會出大絕 但已經好難打
之後100層仲要300lv 點撚打

最on9係一定要入隻用槍 而家仲邊個係玩槍
真係好撚on9
而家每日任務D石都變埋抽怪卷
卡廿五層

卡廿五層

四十層前可以幫你
卡廿五層

四十層前可以幫你

幫埋我得唔得
卡廿五層

四十層前可以幫你

幫埋我得唔得

11點-12點幫得

四十層前可以幫你

幫埋我得唔得

11點-12點幫得

我要十二點打後
而家每日任務D石都變埋抽怪卷

痴撚線⋯ 無左d每日石 迫人課金抽技
得番片手未改
出左新雷SS大劍
新地圖全部都係送卷無石
新地圖全部都係送卷無石

官方正式宣佈技比裝重要太多,唔撚再會比大家免費抽
新地圖全部都係送卷無石

迫你買石都唔係問題,大佬你平啲先得㗎
4428 yen先250石,兌做6.8都要300蚊
300蚊先得11連抽,唔好去搶?
新地圖全部都係送卷無石

痴撚線 分明要你課金先比你抽技
而家得番每個地圖既BOSS同每週既BOSS 3個王冠打齊先有4石....
營運好完一排又要比人屌番落去
官方:先ほどより、新モンスター「ガルドリュクス」「イヴェグラーダ」がクエストガチャに登場しております!
「ガルドリュクス」からは新アクションタイプを持った武器の第一弾として、攻撃に特化した「ヒートタイプ」の両手剣が作製できちゃいます(◍•ᴗ•◍)#ドラプロ

第一弾? 唔識日文 係指有第二弾?
出卷已經無得抽技,仲要限住兩個禮拜之內用,想儲個十連都儲唔到
新地圖全部都係送卷無石

而家得番每個地圖既BOSS同每週既BOSS 3個王冠打齊先有4石....

抽得中都仲有得講,而家你就算你死死氣俾幾舊幾水都可能得10B1S
出卷已經無得抽技,仲要限住兩個禮拜之內用,想儲個十連都儲唔到

跟本係要人夠50張就快手抽 唔比留
新地圖全部都係送卷無石

抽得中都仲有得講,而家你就算你死死氣俾幾舊幾水都可能得10B1S

而家抽技難過之前好多 好多時都全B/A 之前都會最小出1金 而家真係

btw大刀追加攻擊到底點chok出嚟...
最大儲力斬之後要幾先撳多下

最大儲力斬之後要幾撳多下

chok極都係斬完就普攻...

最大儲力斬之後要幾撳多下

chok極都係斬完就普攻...

首先你要抽到把新ss大劍 先玩到 其餘大劍都唔得

原因要問佛心神營運
Btw殘片巴打 下個post個topic跟番日本人 改糞營運啦⋯ thx唔該

近排自從新年開始 隻驚又膠化番
每日送一抽送B裝
地雀已經難打到仆街(依家隻大劍新王仲癲

本身派石已經唔係多 ss又難抽,裝備打臉打到啪啪聲
而家仲cut福利 直頭唔派石,送d糞卷迫人課金抽技
D糞卷仲要無得儲起抽心水pool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞