[I/A]神營運 #巨龍Project#2 雙刀 弓手大崛起

345 回覆
4 Like 1 Dislike
出左新武器都冇人推 執得
唔知點吸新手 其實近排營運好好 有做齊event 每個人應該有30抽(怪)
唔少人用免費券都中到SS
我係新入坑既巴打
見隻game好似好少人玩咁
個ser都無乜人

係因成活動太小... 2星期先出次活動 但幾日就同你打哂 之後又要再等....
好難叫D新人黎玩...
我係新入坑既巴打
個ser都無乜人

係因成活動太小... 2星期先出次活動 但幾日就同你打哂 之後又要再等.....

whatsapp group好多人。。。

入左group? 都好多人玩隻game

入左。
班人推塔好痴線
我係新入坑既巴打
個ser都無乜人

係因成活動太小... 2星期先出次活動 但幾日就同你打哂 之後又要再等.....

入左。
班人推塔好痴線

其實係咪D人入曬group先無人係Post講野
我係新入坑既巴打
個ser都無乜人

入左。
班人推塔好痴線

其實係咪D人入曬group先無人係Post講野

係呀 入曬group 但係咁又唔係辦法 我都想多d人一齊玩
我係新入坑既巴打
個ser都無乜人

入左。
班人推塔好痴線

巴打game名係乜?
情人節活動聽日完 記得解晒

有無巴打未打晒討伐?

今次把新雙刀好似唔多勁
斬到手軟之餘 一定要抽到情人節ss防先安全

蟹雙竟然唔洗打臉

今次把新雙刀好似唔多勁
斬到手軟之餘 一定要抽到情人節ss防先安全

蟹雙竟然唔洗打臉

蟹雙好難打面 就算出同一個被動都要有能力4突先會勁過蟹裝 如果出被動勁過蟹裝 又會將玩家輸出推到另一個次元 所以官方要好小心出
大刀最近好猛
但抽唔到
大刀最近好猛
但抽唔到

大刀門檻好高 唔易齊
討伐今次痴線到
討伐今次痴線到

着佢套垃圾裝都打唔撚入
討伐今次痴線到

着佢套垃圾裝都打唔撚入

要打多幾次囉 無得一次殺
有冇人可以幫手打翼龍級

唔想再同街外d人打 次次未見boss就滅團 下下要我單刷 限制左level去230 d人都仲係咁廢
新回復技係幫人復活
有冇人可以幫手打翼龍級

唔想再同街外d人打 次次未見boss就滅團 下下要我單刷 限制左level去230 d人都仲係咁廢

有 我可以幫
有冇人可以幫手打翼龍級

有 我可以幫

你game Id? Add左你 你send咁招待比我
或者入group
有冇人可以幫手打翼龍級

有 我可以幫

你game Id? Add左你 你send咁招待比我
或者入group

過左了
岩岩打剩4秒
想問下最初個免費抽會唔會抽到ss武
想問下iphone巴打們

如果我想del左個apps再重新down,我可以點樣留save?
想問下最初個免費抽會唔會抽到ss武

新手抽? 好似會中
想問下iphone巴打們

如果我想del左個apps再重新down,我可以點樣留save?

先set左username password就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞