發覺最近多左好多二次元youtuber(2)

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
thx
tknmt原來係tsukinomito既縮寫
事情大概係咁(其實我明d唔明d都係睇其他地方講起)
今日突然發推委員長(tknmt)陪著VOICE睡第一句係好暗哦不是很糟糕嗎
唔通係間房唔開燈就不可以sex?
應該係唔知同邊個DM或者係用緊分身發錯地方
跟住無耐就del推講話
係10分鐘之前收拾樂器個陣
唔小心被大約3個部員擅自拎左手機黎玩
被同學亂發推
之後即刻刪個個推然後向大家導歉咁樣
雖然解釋有d勉強不過都唔係唔可能發生既事
高中生可能無咩私隱保密思想話唔埋真係有同身邊既朋友講過下
http://www.nicovideo.jp/watch/sm32920624
月ノ美兎が音MADになりながらゲーム実況する動畫
百合冇咩野
經過今次事件,JK三人痴線婆會唔會就咁形成
shizurin毒成一角自己打機
其實睇落去成件事都問題不大
好似得媽媽係真JK
凡係企業勢都冇咩可能有JK,大學生都重叫有d機會
個人勢就可能真係JK
的確算係小事黎,但今次算好彩
にじさんじ既vtuber真係對呢種事冇乜警覺性
える唔記得cut直播搞到比人起左底
ハジメ冇望清楚就貼左凜比人起底既Link
詩子直播果陣差啲影到自己個樣
加埋今次楓呢單,再唔小心啲真係等一獲熟
好似話媽媽有時講嘅野好清楚現時學生所學嘅課題
令人覺得佢好似真jk
妖精單野有冇link
Google 打事故都搵唔到
因為佢twitter同直播都成日講佢返學,上堂,期末考試d野.寒假有好多野做所以少update twitter又會講.所以有人估係聲優學校讀書/讀緊書但想做聲優.
不過你都可以話係扮出黎既
https://bananas.tokyo/b/2018/03/24/post-15/
簡單黎講就係える直播完唔記得關,開左line group講野,比人睇到名之類既野,跟住比人起左底
淨係知える個單
ハジメ冇望清楚就貼左凜比人起底既Link
詩子直播果陣差啲影到自己個樣
呢2單又咩事
凜正身channel憑聲就比人認到出黎,大概因為咁比人起左底(唔知起到幾多)
ハジメ搵到條LINK講有關VTUBER既事,但冇睇清楚就貼左上twitter,而入面有凜比人起底既資料
詩子係youtube直播果陣,因為唔熟悉操作禁錯制,影左自己屋企,但冇影到自己
詩子有次係直播唔小心襟到相機,不過只係影到個電腦mon
ハジメ就係貼左自己係まとめ既link,但係入面好多爆料之類既野,唔係咁多人鐘意,入面仲有得直接link去凜果篇

好似只係聽過班長話會用膠布貼住個cam 其他人有冇防犯過就唔知
仲有一次係家長むぎ以為關左直播但係其實仲影住手機 不過好快有人提佢關左,而且手機又冇其他私人野

比著我就唔會用公司部手機做直播之外既野 真係太易起底
楓係最似jk果個 係唔係真jk就自己判斷
光d fd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞