發覺最近多左好多二次元youtuber(2)

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
佢好似本身都話去到日本時間10點半
原來係咁
btw佢唱歌意外地好聽
原來係去到20分 好準時
凜打Bio0 要打隻蜈蚣boss
班長中槍 笑死
FPS高過月好多
好想睇佢同月合作,
應該好嘈

Ai把聲好似咁易俾人扮到咁嘅
其實整個3d模型要幾錢? 例如ミライアカリ
好似最平都要十幾萬yen
要可以郁得更勁,又再貴d
最近幾鍾意睇返天機魔忍嘅片,睇睇下發覺天嘅くるみちゃん唱歌好有感情
但係原來くるみちゃん因爲家庭問題而冇再繼續,連普通唱歌上傳到網站都俾家人反對,一d消息都冇,完全消失

一邊聽佢唱「departure」,一邊睇佢引退消息都幾sad
如果佢仲繼續,我覺得佢應該算係vtuber裡面唱歌最勁個個
天機魔忍永遠不滅

くるみちゃん之後有出現返
https://gaming.youtube.com/watch?v=FkScP-S6XLU
3:24:20度左右開始
之後過左冇耐有個自稱係くるみちゃん既人係TWITTER出現
一兩日後あっくん就話呢個人係假冒,同埋轉達くるみちゃん既說話,大意係如果佢真係會復出,會比大家聽到自己把聲黎證明係本人
到底最後到底發生咩事都無人知
但係仲有人會記得佢係VR世界存在過
人工費貴,大叔啊,のらきゃっと果d自己整既fps都高過月
佢原本個channel果時日日直播仲癲
我覺得佢復出機會率好低
佢唱歌真係好好聽
好有感情
當初係akari發現先,之後魔王聯絡天使
天使家人話家庭問題,好難繼續vtuber

但起碼都俾天使上傳下唱歌聲帶
佢咁鍾意唱歌
起碼自從VRC果次之後あっくん有辦法聯絡佢
未見返之前あっくん講起一開始點識くるみちゃん喊到仆街
44:00左右開始
https://www.youtube.com/watch?v=cpDjs_E4WmM&t=3287s
個個扮智障愛,終於到佢扮人
https://www.youtube.com/watch?v=rgkFb-JnXaU
扮狐娘大叔竟然冇講世知辛いのじゃ
但係有POCKY GAAAAAAAAAAMMMMMMMME
媽媽同光最易扮,得呢兩個似,其他大部份都唔似

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞