發覺最近多左好多二次元youtuber(2)

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
凛最近係咪轉咗風格,定一路都係咁
轉咗咩風格?
我都係近排先開始追
賣萌方面 以前唔覺佢咁中意賣萌
Me too
自從正身比人知道同埋雜魚英語之後就變成咁
應該話而定先係凜本身既性格,之前係扮COOL
依家咁樣幾好啊
我諗玩farcry開始個人變得情緒高漲啲投入啲,之前睇佢玩biohazard都冇咁投入,依家玩dead by daylight同r6s都好high

不過咁樣都好,觀眾都睇得開心啲
事實已經證明強行扮某種角色性格係唔work
除非係最TOP戈堆明顯有演員水準嘅人
其實好難完全扮成另一個人.最top果d都係將自己喜好性格之類帶入個角色度.
玩far cry 果陣執咗個碎肉機,次次一殺人就話”肉となれ“
觀眾即刻spam 肉の器
好似自從比人發現左英文差就high左
而家超正,JK三人組全部痴晒線
頭先静凛唱咗句勇気100%,好好聽
班長 x ポン子 かに座
https://youtu.be/6y6WyHpO058
班長真係好正 成日都做埋啲痴線野
希望佢開多啲玩3d模啦
手痕按左入黎 今日入坑
諗住睇愛同輝夜月同FPS貓達人 好好笑
班長 x ポン子 かに座
https://youtu.be/6y6WyHpO058
班長真係好正 成日都做埋啲痴線野
希望佢開多啲玩3d模啦

用3d點宣傳彩虹社個垃圾app
貓宮如之前預計會係今個星期超越狐娘大叔
日本戈邊對四天王呢個詞嘅定義產生咗危機
不過大叔本人話冇乜所謂,最緊要開心
退位宣言
大叔個地位幾特別
真心覺得無問題 反而覺得對面反枱有問題
楓擺得呢招入去咁緊係用架啦 一係就講明唔比放囉
唔通有機會贏都唔博?雖然係友誼賽 認真玩有咩問題
原來涼係男仔嚟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞