發覺最近多左好多二次元youtuber(2)

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
而家係到講緊瑪奇既結婚系統
有玩過瑪奇 明少少咁
不過而家隻GAME變左好多
政略結婚
突然みとらじ
班長已經完全無視咗力也其實叫刀也?
片尾聽落又唔覺贏咗好臭寸
有冇巴打知邊句到好高傲

如果呢招普遍出面打都接受嘅話,個人覺得冇咩問題
最好下次再玩定明規矩
最後差唔多有2萬人
如果佢哋一開始係twitter有預先公佈肯定唔止呢個數
頭先都諗緊靜凜唔通今晚冇live
點知啱啱見到開live
勤力
四天王入面係得AI未知邊個係真身,d人特定果d都唔似.會唔會真身根本唔係聲優又唔係youtuber,所以先咁保密
最似個兩個係齊藤桃子,一個係春日望
呢兩個最多人同意
前者把聲似,freelance
後者較多人認同,把聲似,生日相同、關西弁、樂隊喜好、鍾意相同love live角色
依家仲live緊
春日望扮小朋友係幾似.但另一段正常講野有少少出入.不過始終sample太少.
或者真係佢.可能有心隱藏身份,全心做ai,又轉藝名同del twitter.
唔似光,月,白.真身繼續用twitter,又拍片講野.白真身有時甚至like返同白相關既tweet
https://www.youtube.com/watch?v=y2mTwxuIWBI
係咪第一個有正常3D model既男性vtuber?
今次輪到楓瀨野
唔係講壞話算佢好彩
形像破壞
仲要搵個咁爛題藉口
大方啲認左佢反而比較好
不過而家都唔算咩大問題
而家好似無炎上不特止仲比人FF
講緊咩唔明 有冇翻譯
未出片
3D模型好仲未出?
之後個解釋牽強左d
一係就係想sd比第2個人既dm一係就唔記得轉ac
未見過
tknmt=班長
楓話班長陪訓覺既語音有句「好暗」
然後話間房唔暗既話就唔可以做愛?

呢段野應該係楓本人想同某個人講既野,但用錯楓(角色)既AC
之後唯有老作話其他同學貪玩拎左佢部手提亂講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞