發覺最近多左好多二次元youtuber(2)

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
屌 佢每條片都係拎一場出黎拍咋嘛
yomemi
今集依舊好睇
風格幾似
個建模應該係同一款
啱啱睇緊呢一集ポン子全程都好好笑
特別活躍又跳舞又瞓覺又轉行sexy路線
https://youtu.be/4fW4yijzr60
靜凜差一萬人就有十萬subscriber
以前勁多人投票.
以前仲會同預報中心d人傾計好正,同山P傾打機,同ひかるん傾唱K.
同山P互動好好笑, 成日玩山P
或者同ポン子家姐- weatheroid type-N 永井傾計都好正, 一樣聲
天使kurumi出現了
https://www.youtube.com/watch?v=QXdFJalDDFw

傳說
尋晚微糖個直播真係多人到
上至四天王下至只係一個fans都黎左
好感動,仲唱歌俾魔王
ニーツ喊埋
完咗唔夠30分鐘,記有人cut咗個段放上niconico
好記得尋日一直都見到微糖直播緊
尋晚微糖個直播真係多人到
上至四天王下至只係一個fans都黎左
好感動,仲唱歌俾魔王
ニーツ喊埋
完咗唔夠30分鐘,記有人cut咗個段放上niconico
好記得尋日一直都見到微糖直播緊

原本只係一個人飲酒傾計,之後變成幾十人聚會
由1點幾到開始自我介紹,用咗好耐時間介紹,就黎完成
點知愈黎愈多人加入,最後全部介紹完,天使加入,唱咗首歌就結束live(應該係保護天使,怕又俾佢家人鬧)

天使加入之後,除咗天魔機佢地同主持live個一兩個人,其他人特登唔講野,特登俾天魔機佢地傾計,好感動
自從上次係vrchat之後,天使應該有keep住同魔王見面
天使都有話知道魔王生日,所以係vrc等左佢好耐,諗住呢邊搞左3個鐘應該就快完,點知唔完不特止重越黎越多人
見天使識咁舊嘅歌,似三十幾歲
感覺似佢結咗婚,而佢老公反對
有冇結婚就唔知
但反對果個KKK應該唔係老公,因為天使曾經用尊敬既親人黎形容對方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞