[PC]上古卷軸集中討論區 24 狂賀ESO 4周年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呢個mod無前置
但佢係好多高踭鞋/服裝mod嘅前置
裝完入game,等個MCM load一陣
左上角見到MCM: Registered 1 menu就得
按Esc → MCM 就會見到啲setting
每隻鞋都可以set高度
不過如果想要有埋聲就要用TES5Edit改嘢
你地有冇整紋身比條女
我囡囡好多紋身 睇我手臂都知
用開slavetats
有冇d咸濕d既紋身
肚到下身算唔算?
佢條女嗰個
大家覺得邊張圖靚啲?

有冇人有用附加煮食mod
CACO HarvestOverhaulCreatures Hunterborn
三個都有新加食譜,但好似只有頭兩個有效
Hunterborn嘅食譜好似俾前兩個overwrite咗
我上NM睇過,CACO以前有Hunterborn patch
但要裝埋Realistic Needs and Diseases
我仲有CUYC嗰兩款燒屍同化屍藥水都係俾CACO overwrite咗
有冇辦法手動搞到全部都show到出嚟
第四張
第3OR4都唔錯
竟然
第4張完全冇開ENB
第3張
RudyENB original objects processing
第4張
完全冇開ENB
厲陰宅feel
笑左,不過我室內都好黑,好鬼屋FEEL
睇真第3就柔和一D
其他太唔真實
應該係黃光(紅+綠)同藍光問題
RudyENB將兩種光level咗
對火光同燭光會比較靚,唔會偏橙紅色
但對日光同藍光,就普遍偏黃

上面我數錯咗
第3同4應該都係RudyENB
original object light processing
分別係有開bloom同冇
最後第5張先係完全冇開ENB
Windhelm個孤兒Aventus Aretino間屋嚟
再嚟一個黃色光源

RudyENB bloom on

RudyENB bloom off

RudyENB original object light+bloom on

RudyENB original object light+bloom off

No ENB applied
唔記得講,拍照時間係
Morndas, 4:27 PM, 8th of Heartfire, 4E 201

所以,開咗ENB,反而令個天暗咗
Skyrim好早就天黑
我都差唔多4-5點就黑哂
sexlab又幾好玩
搞還搞,咪搞大肚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞