[PC]上古卷軸集中討論區 24 狂賀ESO 4周年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
問黎做咩?
係佢 mod個 data入面實有 texture folder
係入面摷
有無得係game入面搞,唔想overwrite自己啲texture
亦有可能只係潮濕

同埋可以試下斷曬moon, speaker, etc.包括主機所有電源,撳開機掣幾下
之後淨係開主機電源同點著部機
之後先再開moon power 同點moon
想自己用就要 overwrite
想全世界得自己自私用就要 down custom body mod
睇嚟唔關Book of UUNP事 殺錯良民
解裝咗之後都仲係錯texture,似係成個檔案flip/invert咗

冇衫著嗰個就係因為解裝Book of UUNP造成
想將用緊隻人轉做follower
我睇過twitch 有直播主
佢將上一代主角做followers
冬仔連follower都識整,真係好pro
挪威巴打可唔可以拜託你幫我望望
Skyrim\Data\Textures\clothes\merchantclothes\variant
入面有個torsof_d.dds檔案
睇下你嗰係唔係好似下面呢個咁嘅樣

整過一次4代主角follower
我好似冇你依個檔
我發現韓國人整Follower都好人造人Feel
Triss件衫黎嘅喂
你的國家如何
我都想將自己變做隨從
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=2750286
但好似好煩
事實係
用Familiar Faces吧啦
唔好一次調幾隻出黎
Familiar Faces個原理係點運作
咁睇嚟係上次試嗰兩隻witcher follower時嘅遺物
將另一個世界存檔既數據放入一個npc到
其實幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞