[PC]上古卷軸集中討論區 24 狂賀ESO 4周年

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
近排爆左汪達與巨像
好心UP
首Prologue勁正擺入skyrim應該好夾
https://www.youtube.com/watch?v=VJnfkb1hKv4
冬仔幾時出follower mod

本小姐轉一轉做獵人賺錢先

咁啱既我都係獵人 專殺魔族

我都係
我係只識賺錢hunter
不過我幻術90級
其他咩都唔識
唔出比你地

出D相黎睇下
你知 gif果個乜水咩
裸奶
手長絲隻人搞成點?
救唔救得返?
有冇人用過Book of UUNP呢個mod
我重裝之後部份NPC嘅衫亂咗texture
解裝之後部份衛兵直頭裸體吊吊揈
都唔知係唔係replace咗vanilla嘅file
冬仔好似好鍾意佢,成日用佢啲表情
有用 冇任何問題
因為Laura Bailey真人都好得意
係VA界御用女主黎
佢同佢老公Travis Willingham好多時包辦哂動畫遊戲d配音(佢老公係炎之上校)
2個都勁好笑勁襯
講到呢2公婆就要講Troy Baker,
呢個又係VA界男神黎
近年勁多大作出左名(shadow of Mordor, the last of us, Uncharted)
講野好好笑
我講呢三個VA都係老是常出現
最近見到佢地就有Batman
https://www.youtube.com/watch?v=OfYxrf8cXWo
點整到個樣同download嘅follower一樣
睇你用racemenu定ece
有冇例子
睇下作者有冇提供個preset
有就好簡單係game入面load 番is ok

冇就可以撻佢個樣
不過要用ck
作者咩都無俾 custom race,custom asset
custom asset仲要 custom race添
就算拎到數據都難搞

要係 ck copy個custom race出黎做個新 esp
唔係嘅話要焗住用佢個 mod做 dependency
tick 左個 available to player格
創人仔果時先可以見到佢個race
texture嘅話就易辦事直接 game出面搞都得
咁如果想將自己用緊個角色轉做follower呢?
咩叫game出面搞都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞