[I/A] 王者天下-七雄之戰 攻略,教學,教起步

978 回覆
11 Like 1 Dislike
又更新左十幾廿 mb 我都想佢出摎

260鑽
15張券 等緊佢

今次計數爆左250石
獎勵左270石,15張券
有個將軍做

各位有時間可以爆下打
但一定要有時間

依家 100 石係手,9 張卷,新機一出分分鐘又丟哂落咸水海了

D 劵我單抽晒
得返四張剛剛送
又更新左十幾廿 mb 我都想佢出摎

260鑽
15張券 等緊佢

今次計數爆左250石
獎勵左270石,15張券
有個將軍做

各位有時間可以爆下打
但一定要有時間

依家 100 石係手,9 張卷,新機一出分分鐘又丟哂落咸水海了

D 劵我單抽晒
得返四張剛剛送

唔好衝動,我都死忍,我EQ都麻麻,19號先有得抽,怕手多
好耐無寫攻略

副官用後推介
(只推介最X好用,無介紹即係個人感覺無乜用)

6星-白老 (5人在場防(大))
比類似 蒙武 呢類槍坦型用一流

5星-官元 (秦一定時間 能力-(中))
可能我隻+5,加上秦國人多,領土戰用可以將成隊秦仔減到防500以下,食菜咁食

4星-黃樓 (智移動封印(中))
我隻得3突,不過出技率好高,開波對方的智仔會封步,令到衝來個堆,好易殺

6星-李牧 (15秒減武必殺技條BAR)
今次用來防神打佬/魏加 好有用,用來打快出技的對手好好

6星-贏政 (敵擊破 防+大)
不雖太解釋

5星-羌瘣 (一定時間 攻速+中)
呢隻堅正,今次領土戰意外發現,比打手可短時間KO對手

5星-少年漂 (死X左,全隊攻+大)
呢隻好似當時新出開始玩先有送,用來配死士戰術一流,D日本仔會用來放比1星衝去死用

4星-藍凱 (5人時 攻+中)
呢隻易抽到,作用同白老一樣,抽到+2/3 已經係6星版白老加成

3星-燕呈 (單挑GP+中)
呢隻超強,GP意思,例如你放落隻A度,你+2/3後,單挑會變S+
配用昂做隊長既單挑隊,你已經有個超級打手

6星-河了貂 (必殺技大)
最強弓副官,耐比魏加,跟本10秒唔洗已經出技

5星-蔡澤 (死X左,對手攻擊封印)
呢隻超強,領土戰仲有好多人用,你殺死左佢,你起碼3-4隻人打唔到人5秒

任何兵種可配
2星-徐元 (單挑機率+中)
呢隻擦故事好易擦到+2/3,放比S級打手,再配昂做隊長,可做單挑隊2號打手
同意五星羌瘣幾好用
同意五星羌瘣幾好用

黃樓活動再出,我都要打到5突
你見d人, 幾隻智人開波封步
得1,2隻衝來比人圍,就知幾爽
同意五星羌瘣幾好用

黃樓活動再出,我都要打到5突
你見d人, 幾隻智人開波封步
得1,2隻衝來比人圍,就知幾爽

我缺緊槍副官,只有五星肆氏同宮元可以用
弓副官貂同蔡澤都有,問題係根本無可以入隊嘅弓兵
實測
+2燕呈 由單挑 B+>S

原來有隻劍 3星燕呈

放比趙莊 B>S+

原來有隻劍 3星燕呈

放比趙莊 B>S+

痴撚線
add fd 啲人成日都唔理我

你用咩黎做頭呀

你用咩黎做頭呀

70 0 突勇女王 / 70 0 突武神

你用咩黎做頭呀

70 0 突勇女王 / 70 0 突武神

0突可能太多啦
我用一突神打都係平均七、八個先中一個
有預感,會出 5星羌象 6星摎 6星副官昌文君

之後就一車車五星出黎

之後就一車車五星出黎

活動隻羌象,單挑S
同 滕 一樣,故事出左,但GAME就未出
結果下周就真係出

整左出來,無理由唔出吧

不過真係出左的話,女王隊長的勇隊好屈

之後就一車車五星出黎

活動隻羌象,單挑S
同 滕 一樣,故事出左,但GAME就未出
結果下周就真係出

整左出來,無理由唔出吧

不過真係出左的話,女王隊長的勇隊好屈

但咁樣出,係咪就用唔到羌象副官 好似玩野咁
如果有巴打唔嫌我廢又有位嘅,求加

我有加你架巴打

我有加你架巴打

我都有

我有加你架巴打

我都有

thank you so much

我有加你架巴打

我都有

但係你冇接受我

新手求好友
不如各巴打 名前加個字頭,方便相認

我有加你架巴打

我都有

但係你冇接受我

唔撚係掛 對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞