[I/A] 王者天下-七雄之戰 攻略,教學,教起步

978 回覆
11 Like 1 Dislike
請問「技能發動回數5 回以上」即係咩野呢???

技能,即係你見剛開戰時,成日彈出來d野

副官會發動,自身都會

謝王騎!

有D 關要發動四五次嘅咪煩撚到仆街
[領土戰攻略]

首先,我識打後,每次都拿到5000人將,本土十大都入過一次,跟我打法要每次都拿5000人將,好easy

-領土戰,會用到國土item,即係藍色logo個種

-國土每次回復1下,用鑽就回3下

-隊伍排列中,有(特)字的武將,一定要隨隊,加好多分

ok! 排完陣就開始la,一定要用我的打法

首先,你見到普通領土戰時,就會咁既樣

--------------------------------------------
[重要]
[1] 你見到圖中有條bar.....22/300 記住,一到300先至打 (p.s.而家領土戰已改為100/100)

因為 100/100 就會有 攻城戰

打家只打攻城戰! 唔好浪費國土

點解? 因為攻城戰打,同普通打,一樣使用1國土
攻城戰,有分 大城,中城,小城(隨機)
大城 - 平均功績 5000pt
中城 - 平均功績 3000pt
小城 - 平均功績 2000pt
你普通打 - 平均功績 1000pt

(你見到條數,所以千期唔好浪費國土來普通打)

[2]攻城戰幾時發生?
100/100 就會發生,我計算方法就係用iphone教倒數鬧鐘,大既1點90秒左右(欠幾多分鐘先到100/100 自己計)
通常有遲無早,但時間也差不多

[3]攻城戰幾耐?
只有半小時! 呢段時間一定要狂谷,如果小城,你國土又唔多就算
如果打大城! 一定要用盡,野野5000pt

[4] 30min打到幾多次
我最高紀錄10次,準時開戰,9次包有
你諗諗,好彩打大城,基本5日你把握到1次大城,你至少有3000人將以上,你把握多次,5000人將好x易

------------------------------------------

攻城戰過程 (一定要較2倍速,分秒必爭)

攻城戰過程,同你 普通打 一模一樣,不過清左對方後,會直奔城牆

最後計分,你點破壞幾多,照計
點解我文前叫你用 (特) 人? 因為特人 計分倍數上(如圖)

最報,希望大家個個做到5000人將,好x多禮物送比你的
係好易做到,上次120,000pt 就做到,我上次用呢個方法打左700,000pt
新麃公好似幾勁 岩晒我勇王騎一齊加成
新麃公好似幾勁 岩晒我勇王騎一齊加成

舊麃公勁在 快出技 瘋狂單挑
瘋狂單挑呢點,令佢好9勁

希望新的好d
仆街中隻趙莊
無晒心機
仆街中隻趙莊
無晒心機

係行得慢d,但配李白,會好9勁
2隻都助攻型來
點解你地可以咁易中到六星......
大中小城有冇樣睇?
新麃公配騎馬信騰勇王騎玩勇隊有無得諗
D人好樣衰
仆街中隻趙莊
無晒心機

2隻都助攻型來

點砌隊好 仲有涉孟 虎哥 勇王騎 突1 既5星政
大中小城有冇樣睇?

我上面張圖是 中城
小城無建築物
大城就有座高塔,有好多金色
仆街中隻趙莊
無晒心機

2隻都助攻型來

點砌隊好 仲有涉孟 虎哥 勇王騎 突1 既5星政

5星政 盡量改期他,再借隻6星
新麃公配騎馬信騰勇王騎玩勇隊有無得諗

有得諗
騎馬信做隊長
剛入坑
刷左三日終於刷到勇王騎先開局
暫時抽左到跟住趙莊同李牧條女
Story 打到去第四章推唔到
打副本又打唔了上級
係咪刷住李白先?
剛入坑
打副本又打唔了上級
係咪刷住李白先?

打唔到上級係咪因為未升晒啲人?story唔使急住打有活動打活動先
剛入坑
打副本又打唔了上級
係咪刷住李白先?

打唔到上級係咪因為未升晒啲人?story唔使急住打有活動打活動先

把握D 5星活動
零課都可以好勁

今次隻李白都幾難打,1200先換到1隻
我都係打到4突算數

之前D 虎搏辛 干央 5突勁X過D 6星
剛入坑
打副本又打唔了上級
係咪刷住李白先?

把握D 5星活動
零課都可以好勁

今次隻李白都幾難打,1200先換到1隻
我都係打到4突算數

之前D 虎搏辛 干央 5突勁X過D 6星

我d 屬勁偏
得勇同智
一打智就仆街
李白都打到上級
係打唔到最上級
大中小城有冇樣睇?

我上面張圖是 中城
小城無建築物
大城就有座高塔,有好多金色

搵到圖
請問「技能發動回數5 回以上」即係咩野呢???

技能,即係你見剛開戰時,成日彈出來d野

副官會發動,自身都會

謝王騎!

有D 關要發動四五次嘅咪煩撚到仆街

其實唔難過

反而要發動4次必殺技仲難過
因為有D關太易,跟本未發動必殺,已經清左
李白都打到上級
係打唔到最上級

用好友武麃公
應該過到
李白都打到上級
係打唔到最上級

用好友武麃公
應該過到

勇麃就多
抽左五下單抽
武將全三
副官全四
抽左五下單抽
武將全三
副官全四

好正常,我試過 11抽 1隻5星都無,先火都來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞