[I/A] 王者天下-七雄之戰 攻略,教學,教起步

978 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇巴打知點樣可以聯絡個客服
引繼唔記得㩒制搞到引繼唔成功個帳冇咗

設定入面有一個位係比你問野,禁入去會連左個網到,但個網入面好似無王者天下比你揀......你睇下啦,試下轉下網頁地區咁睇下會路會有用
同埋佢都會要求你提供 game id

聽日update紐蛋機,而家都未公佈出咩人
聽日update紐蛋機,而家都未公佈出咩人

我都等緊
打哂主線任
仲可以點打pvp?

入返啲主線,拉到最底,每關都有三條人比你打

Thx 爸打

隻趙莊無勁弓兵升黎又好似無乜用

勁弓兵就係得昌平君同魏加

其實趙莊 攻守都勁
只是行得慢

攻守好撚勁
Buff完兩樣都升到16xx
打佢扣勁少

勁弓兵就係得昌平君同魏加

其實趙莊 攻守都勁
只是行得慢

攻守好撚勁
Buff完兩樣都升到16xx
打佢扣勁少

打佢扣5點
仆佢個街 新角色同新活動預告呢
keep 住高過五千人將 cut off 分 5000 - 15000 到,好驚 last minute 啲人發癲踢返我出去
keep 住高過五千人將 cut off 分 5000 - 15000 到,好驚 last minute 啲人發癲踢返我出去

準時打攻城就得,我都停了。

希望啦,五千人同四千人實績個獎勵差五十石

我剛50萬分,今次d人又勁,十大又唔到我
第3日已經hea打

第3日已經hea打

將軍同國家十大果啲分都係痴撚線

第3日已經hea打

將軍同國家十大果啲分都係痴撚線

國家十大ja
有心做將軍起碼要100萬分

之前認真準時,都係得75萬
100萬一定要谷百舖 普通戰
聽日完左依家啲蛋機係咪無野抽
好撚驚比人踢出五千人呀屌 7000 分走盞位咋
好撚驚比人踢出五千人呀屌 7000 分走盞位咋

仲有1次城戰,打完穩陣
龐煖!!!
龐煖!!!

屌,聽日先有得抽

聽日先有得抽
今日6星up喎 不過只係差吳慶昌平趙莊 得隻昌平有用

諗起個機率就喊出黎
好想要龐煖
但現實係抽到萬極都要感恩

諗起個機率就喊出黎

而家算高喇11連應該都出到一隻6星
岩岩忍唔到手抽左一次十一連
紫字 金鷹 咪又是五星副官
抽金印得隻姜瘣
隻野係咪垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞