[I/A] 王者天下-七雄之戰 攻略,教學,教起步

978 回覆
11 Like 1 Dislike
頂你地又瘋狂中
羌象最上級跌啲貴石咁少咁嘅
頂你班友仔有無咁容易中呀
準備棄game架啦 抽親都係五星
人地就中到啪啪聲。
人地就中到啪啪聲。

所以首抽要有一隻六星就係咁解,咁你計埋好友都至少有兩隻六星係隊
自己一隻六星都無,連朋友都加唔到
人地就中到啪啪聲。

所以首抽要有一隻六星就係咁解,咁你計埋好友都至少有兩隻六星係隊

無五星擺頭
俾我都唔加你
人地就中到啪啪聲。

無五星擺頭
俾我都唔加你

250石。55抽。抽親都係萬極
你打領土戰又要果d人喎 冇特效人地打一場等於我打兩場
人地就中到啪啪聲。

無五星擺頭
俾我都唔加你

我明。。。
試過抽九十九連左右無六星
人地就中到啪啪聲。

無五星擺頭
俾我都唔加你

我明。。。

無錢同佢鬥落去嘅話就要叫自己睇開啲
你地起馬開得波...

首抽左20次都仲係3位loop緊..
你地起馬開得波...

我果陣刷左一個星期多啲,50 次都黎緊......
人地就中到啪啪聲。

無五星擺頭
俾我都唔加你

我明。。。

無錢同佢鬥落去嘅話就要叫自己睇開啲

其實好多日本打得勁既人,都無課
佢地都係用首抽1隻6星,借1隻有特6星,3隻有特5突的活動人來打

活動就一定要把握
羌象算唔算實用??
羌象算唔算實用??

今個月特角,點都要谷架啦
羌象算唔算實用??

今個月特角,點都要谷架啦

一般,不過5突+分 +能力50%
一定有用

琴日王騎開波
今日抽中楊端和

琴日王騎開波
今日抽中楊端和

你地起馬開得波...

我果陣刷左一個星期多啲,50 次都黎緊......

仲刷緊

上黎叫下春先

琴日王騎開波
今日抽中楊端和

恭喜,女皇做勇隊隊長好強
各巴打,如發覺我delete了你,可否add返我

頭先清左d人,唔小心del左

各巴打,如發覺我delete了你,可否add返我

頭先清左d人,唔小心del左

加左,叫森山乜乜乜,日文黎
今次應少人抽,擦好友很少女皇
今次擺咩大將好
今次擺咩大將好

睇就萬極最好
我3突 秦減攻擊力 中+2
配個 宮元

對手d秦人,廢武功
今次擺咩大將好

睇就萬極最好
我3突 秦減攻擊力 中+2
配個 宮元

對手d秦人,廢武功

王騎巴點配隊?
萬極大王楊瑞和神打佬搭好友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞