[I/A] 王者天下-七雄之戰 攻略,教學,教起步

978 回覆
11 Like 1 Dislike
刷左三十次都未刷到第一抽有六星
第一抽嘅六星係咪只得吳慶同勇王騎
屌 10抽 1隻5星都無
開局勇王騎
你王騎開局
依家齊50石
抽唔抽好 定等下一波?

勇定智王騎?

勇王騎強在 400+移動速度,可短時間去到敵方面前,但必殺攻擊力麻麻

智王騎強在大將技,75%血時 王騎軍+攻防大,如果借 騰 攻+中,全隊王騎軍可以好變態,我上面貼過圖。

2隻揀,我會揀 智王騎

佢好似問緊有隻王騎而家仲抽唔抽好

勇定智王騎?

勇王騎強在 400+移動速度,可短時間去到敵方面前,但必殺攻擊力麻麻

智王騎強在大將技,75%血時 王騎軍+攻防大,如果借 騰 攻+中,全隊王騎軍可以好變態,我上面貼過圖。

2隻揀,我會揀 智王騎

佢好似問緊有隻王騎而家仲抽唔抽好

同名唔出得,好似好合理,又覺得好搵笨
想問下,打HARD MODE 會唔會多D 好卡抽到呢?
大家,記得把握打 孟涉 活動
5突-33隻,比6星更強

我剛剛都打左,但點解我得一個(晌最上汲),你可以拎到咁多個嘅?

我剛剛都打左,但點解我得一個(晌最上汲),你可以拎到咁多個嘅?

之後打,會隨機掉,我用左10隻雞比,5突了

係咪都要狂打最上級? 定係低級都可以?
有無人過到超難關 過極都過唔到
刷左四五十次首抽都搵唔返第一抽係六星
中左李牧,技能減對方招式威力係對方全體定單一?自己陣容全體定單一免對方ㄧ半威力?
禽日50石全滅
諗今日仲抽唔抽好 定等下次更新
中左李牧,技能減對方招式威力係對方全體定單一?自己陣容全體定單一免對方ㄧ半威力?

李牧是較強的副官
不過此終起武有武將較好

係咪都要狂打最上級? 定係低級都可以?

最上級較易掉
5星突破數量如下

1突 1隻
2突 2隻
3突 4隻
4突 8隻
5突 18隻
順帶一提,呢d送5星活劼,每月都有2-3次
你借定雞比,或用石,打到5突

唔會差得過d 6星
好多日本仔都係咁玩

而最主要是為 領土戰
12號開始.到時會教大家點打
跟我打法要做3千人將+ 唔難

我有時間會寫
禽日50石全滅
諗今日仲抽唔抽好 定等下次更新

抽啦! 反正都係講運
順帶一提,呢d送5星活劼,每月都有2-3次
你借定雞比,或用石,打到5突

唔會差得過d 6星
好多日本仔都係咁玩

而最主要是為 領土戰
12號開始.到時會教大家點打
跟我打法要做3千人將+ 唔難

我有時間會寫

唔該晒王騎!!!
第一抽果三隻公廁五星,嬴政姜瘣昌文君,邊隻好啲
請問「技能發動回數5 回以上」即係咩野呢???

技能,即係你見剛開戰時,成日彈出來d野

副官會發動,自身都會
第一抽果三隻公廁五星,嬴政姜瘣昌文君,邊隻好啲

3隻都弱

技能,即係你見剛開戰時,成日彈出來d野

副官會發動,自身都會

可把握打 守備李白
槍兵一向是最強兵種
和 涉孟 一起,很不錯

可把握打 守備李白
槍兵一向是最強兵種
和 涉孟 一起,很不錯

新麃公正呀 又唔知要幾多先抽到
我刷左一個星期首抽都抽唔到六星,屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞