係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
永久清 我想做白虎
咁就做laser啦
冇經驗請唔請?樓主係邊度搵工既?
請 有在職培訓 我都無經驗咁入 睇d公司嘅人才招募嗰頁
全職人工幾多
間間唔同
你想知可留tg
1)如果有激光永久清咗d鳩毛肛毛要做幾多次先攪掂?

2)男人去做呢d部位係咪都係由男職員幫你攪? 會唔會有女職員?男人掂男人真係好核突
1.你預返14次up
2.我諗係 因為我公司只做女賓 我都唔肯定
做白虎大概要幾錢
laser同彩光都唔同 你預10000幾
想問做完bikini,痾尿係咪真係會四圍飛?

到底多唔多人做bikini?
係 多呀 一日都做3個 仲未計我d同事
四圍飛點算?係咪i位留返啲毛好啲,定係v位
坐低就無事嘅 係出街可能無形櫈咁就會囉 我就係清曬嘅 有部分客就清v位only
有冇話用邊隻剃刀剃underarms&唇毛好?我本身冇用開剃刀但join左treatment要我上去前剃一剃先
通常d客上黎係會試免費體驗先,下次再比錢join,定直接一入黎就話要做某part嘅treatment架?
我覺得普通T字剃刀係最好
2樣都有
Join左Lumiere脫手腳underarm 你覺得呢間點
Underarm仲join左美白 佢話叫SHA 中文水楊酸xxxx 琴日做左第一次 以為用機做 原來係搽d野等一陣跟住幫我用化妝棉不斷卒佢 你知唔知到底有無用 比左3800做6次 好似有少伏感覺
我係到諗到底做2次full bikini + 永久bikini line好,定係直接join full好?

i位冇晒毛係咪保護唔到陰道?

而且又怕痾尿四圍飛,你冇晒毛,係咪無論點樣習慣都好,無形櫈一樣都會四圍飛?

多謝你解答,我好困擾
呢間暫時無聽過 都無客做過 其實呢d酸要做幾十次先有用 你做完6次一定會sell 你要企硬唔好join
做2次真係不如唔做
我反而覺得d毛有好多菌 我之前成日都會翻發念珠菌 但清左d毛好左 唔會好密咁發
無形櫈要座低d 好似做深蹲咁會無咁易飛 不過我矮好難做到
我都覺得流流地😩 但脫毛就真係幾好 我手腳脫左一次已經生得慢左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞