係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
點解咁多人驚sell
最多咪個sales西面 驚咩姐
我從來去試做果啲EPS同信用卡都唔帶 防止俾人sell到
或者你可直接同佢講想試埋另一間先決定,佢一定唔敢惡你
我喺iherb買,感覺天然d
同問
謝解答
想問一下
1. DBP嘅808「激光」=彩光?
2. 用DBP嘅808「激光」脫bikini+labia位要打幾多次先脫清?我脫左差唔多2年都仲係會生毛
3. 咁樣打激光落bikini位會唔會令子宮附近細胞變異容易左生cancer

唔該晒樓主
1 2我都有提過的 3就唔會 d光無咁深入
多謝樓主嘅回覆
因為我見你都係答808脫underarm要20-30次
但我睇勻晒都冇講808脫bikini+labia要幾多次
如果我真係眼大睇過龍
唔好意思麻煩你再講多次

想問多唔多人做完$333就走 定力好冇俾人sell 佔幾多%?
$333夠唔夠cover成本?

本身都想比完333就走 但差唔多次次去都sell我 表示放左成皮幾落去 決定做埋就走 好煩
呢題求幫手
大公司如果你好跑得幾萬蚊一個月無難度 中小型就10000-20000左右 福利都係有得自己脫毛呀 醫療津貼呀之類
2星期-4星期都上過
除左bikini位 其他都做得
VIO請追返po 大同小異 大脾la應該會計入V/I
請追po
我有個frd話見d sales勁有禮貌唔好意思西 我話如果勁sell幾有禮貌都照西 一係唔應佢 之後我個frd次次都扮瞓
追晒post 再問下
想出面問脫o位個陣個姿勢係點 想有d心理準備
唔該樓主
追晒post 再問下
想問出面脫o位個陣個姿勢係點 想有d心理準備
唔該樓主
脫緊腳同手 夏天通常叫你短期內唔可以曬太陽 但其實好難日日着長袖唔曬到
想問偷雞曬太陽其實會有咩影響 會唔會打果時痛啲
同埋我打左好多次都仲係覺得痛 有冇咩方法可以減少痛楚
2個月一次其實影響不大 不過唇係難脫嘅 你睇下做完手腳嗰d點先 如果手腳效果都唔ok就唔好做
我都有join 333 sell到我做左2次就無做過
追晒post 再問下
想問出面脫o位個陣個姿勢係點 想有d心理準備
唔該樓主

想知x2
有d趴係度 用手撥開你pat舊肉 有d就狗仔式咁跪喺度做
我個人覺得係似俾橡筋彈 我唔太怕痛 脫毛前自己剃左先 毛囊咪由得佢係皮膚度 唔洗搞 d光會打到
係叫你唔好特登曬 喺街行少少曬到唔怕嘅 曬黑左皮膚效果無咁好同埋易burn d 你要問下你個美容師 有時可能度數太高/皮膚乾/閉塞得勁都會痛 你嗰間有無做cooling架 cooling左會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞