係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
本身皮膚白但啲毛黑係唔係宜脫啲?
同埋男人脫鬚會唔會脫埋啲鬚根?
係 會成條無左
終於有人開脫毛post
利申:宜家755緊全身 除左面 腳同underarm已攪掂
做緊6xx任揀3個位,揀左underarm 小腿同full face,之後比佢sell到3800 full bikini 算唔算抵?

佢有講明比正價既bikini會用好啲既度數打,所以特別痛好似比熨斗燙咁 反而其他位得熱熱匝既感覺
終於有人開脫毛post
利申:宜家755緊全身 除左面 腳同underarm已攪掂

大約用左幾錢?
上網睇好似有兩間專做男人
分別係laser kool 同 20Laser, 唔知有冇巴打做過 唔知好唔好 有冇伏有無效?
我見佢d plan 就算做晒全身都係五六萬到

利申 想脫鬚根同汗毛
幫,你search中環有一間S字頭既,做好多鬼佬客。
想問下宅光其實係咩黎?
同激光彩光有咩分別㗎
有幾多男人脫

利申想脫面毛
想問下
1. 我隻腳有倒生毛所以有一點點同唔平滑 問題係我基本上咁大個人淨係剃/wax過腳毛幾次 對上一次已經係幾年前不過宜加仲有一點點 點解會咁?
2. 如果想剃腋下/腳/手毛 唔永久既剃毛方法邊個最好? 剃刀/wax/去毛膏/其他? 想唔會越整毛/毛孔越粗嗰隻 又想乾淨
求答
SKIP左
脱臉毛佢成日sell脱之前加個咩保濕精華有冇用架
我覺得幾好,無D字M字果幾間咁靚,但感覺實用啲。我間間都去過。
我Candela 755nm全腳同underarm十次已經差不多無晒。頂多大脾有少少無色好幼既毛。
如果比D記平 但質素OK既laser 有無邊幾間推薦?
D記真係好貴
我腳同underarm做D記,個身做旺角間Y字頭既。啲姐姐無乜禮貌,勁快做完就叫你走,不過平咁多我覺得無問題
激光咪幾皮野 彩光幾千至萬幾
3800幾多次先
巴打想脫嘅話睇呢度 可以打去查詢下 因為我真係唔清楚做男士係點 問我都圭唔到大家
sorry唔清楚
1.有d人係天生嘅 都無得解 唯有勤做磨砂
2.就應該無 有就無人去打光啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞