係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
岩岩脫完小腿第三次都有似剃完毛咁一點點黑色?喺咪正常?要點先無哂一點點?
除咗激光
你仲有冇咩方法推薦?
我平時就咁用剃手毛個啲剃刀片去剃啲唇毛
咁樣係咪唔好
gel plus可以用係bikini位?
絲打試過覺得掂唔掂
部分sales又肥又皮膚麻麻 之後係到話我女朋友咀唇毛好似污卒卒
假架 剃完好爽
食完a酸幾耐先可以激光脫毛
想幫男朋友脫鳩毛,幾錢
其實bikini位姐係成個三角型位脫曬?包埋個閪隔離嗰啲?
多唔多人本身冇剃開/剪開陰毛但黎脫?
彩光其實除左慢 仲有冇其他唔好既地方?
同激光分別係咪得美白啊?
如果underarm之前做過激光轉彩光 會唔會功效有影響
可以 但唔好搽到入面
我本身唔黑用完淡色少少咁囉 唔好諗住會真係變到好白
同埋唔用一排會黑番
其實我覺得用普通美白去印既產品都可以 留意成份唔好太刺激就得
本身gelplus 我都係買黎搽面去角質用
之前脫bikini,有次脫完過幾日發現i位有一點白左,大概0.5cm,係好明顯同本身皮膚比淺色左,究竟咩原因
如果啲毛倒生可唔可以脫?
嘩你一定係海膽
1. 你地自己員工有冇脫?脫得多唔多位置?

2. 個個月打咁多激光有冇副作用?

3. 有D女人係要花幾皮幾皮咁脫。其實公司食水有幾深?

4. 身邊人多數都要脫起碼十幾次先無哂,仲要keep住覆診。可唔可以叫marketing唔好作到咁大話6-8次就清哂
唔通係I字鋪
我做左5次左右已經冇左9成拉 點解差㖼遠
仲有
5. 有D舖$888任脫,有D要$5000。其實個分別係邊?

遇過好既客人係邊類?
脫完之後連續兩年都狂爆粒粒同暗瘡 勁後悔
755打bikini 通常會開幾多度架?
上次個staff開9度打已經好痛
我見A+做bikini $3000得8次 其實可以清到幾多成

有冇人做過依間 o唔ok
想問underarm比較黑有咩treatment可以做 同本身個膚色差得太明顯
男人做唔做得
755脱underarm 七七八八
但真係好易出汗一定要用止汗product
你覺得最好用邊種?
絲打我揾你做得唔得
但你唔好sell我 好怕俾人sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞