係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
好似有一間有 dbp
市面上據我所知得D記M記755
係咪因為個laser唔同波長或者種類唔同?
無錯 唔同波長有唔同用途
絲打答得好認真
學到嘢 正評

btw 想問下
多數人脫bikini會脫清定留返少少
留嘅會留邊?
諗緊脫清定留返啲好
激光脫bikini位係點樣痛?似針拮定拿住痛?
幫人脫嗰陣會唔會扯?
可以比sis參考下:
我幾年前淨脫唇 果時咩都唔識淨係識dermxx 用學生價3k幾脫永久 係用冰fu完先脫 好痛 佢地好好好hard sell 脫左幾次我後尾都無去 哂左錢

後尾心絲絲想脫番 見到第間有咩$6xx脫幾個部位 當然呢啲平優惠佢又要sell下你 結果我又成功比佢sell買左755全腿連腳指 好似送埋755 underarm 脫左幾次之後都ok我就買埋808全身同全面 加埋應該3萬樓下 我覺得價錢可以接受同埋永久 中間間唔中實有人sell不過好在一句起兩句止 可能我已經無咩比佢sell淨係sell facial 不過我塊面睇緊皮膚醫生 唔做得佢吹我唔漲

755果啲我脫左7次 啲毛係少左 但都keep住生但慢左好多 好似樓主咁講真係要10次以上先脫清 不過我本身都係多毛怪

全面我脫左3次就無脫因爲果時皮膚好多粒粒佢地都建議我唔好脫住

808 Bikini位對我黎講都幾痛 不過唔會痛到喊果隻
比大家參考下:我755脫全腿唔覺痛
想知打彩光既話,最密可以幾耐打一次?

密d會唔會快d冇呢?
其實underarm唔同公司 幾千同幾百既療程分別大唔大 我又係688兩個細部位 脫左5.6次 效果唔算差生慢左好多 而且我係皮膚算偏黑果啲黎
多謝 我做嘅客通常全清 其次就v位留三角咁
全手全腳咩價位左右

唔該樓主先
多謝樓主嘅回覆
因為我見你都係答808脫underarm要20-30次
但我睇勻晒都冇講808脫bikini+labia要幾多次
如果我真係眼大睇過龍
唔好意思麻煩你再講多次

想問多唔多人做完$333就走 定力好冇俾人sell 佔幾多%?
$333夠唔夠cover成本?
家用激光機有無用?
樓主好有心機
上面話脫面毛一定會爆瘡 咁做彩光慢慢做 係咪就冇咁易爆?
毛孔大 想脫面 但皮膚好乾
見到有絲打話爆足兩年瘡好驚
係咪真係永久唔生返架?
想脫鬚同汗毛
就算如果生返係咪都只會生到勁幼勁細條 唔會好好似原本咁粗咁長?

同埋如果做一part 永久脫毛 脫到差唔多沒為止大約幾錢?

網上d plan , 咩永久脫 萬幾蚊一part , 係咪無限次脫 脫到差唔多冇為上定 個價只係for 脫幾次only?

我唔係做DBP嘅 你預808要清bikini就15次up
彩光我諗會脫唔清 面毛太幼 保養好皮膚再做會好d
sorry又漏 佢寫無限次數就係無上限 如果咁寫左但只係脫幾次可以吿佢 永久嘅定義請追po 用激光應該可以清到7-8成 價錢就要睇公司係計部位定計次數 幾千啦你預
格肋底d皮膚黑同粗糙(有少少似起雞皮咁) 有無得搞? 要洗幾多錢先可以變到白白滑滑?
抆毛抆到變雞皮就無得搞 黑就有嘅 搽下美白霜 幾錢唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞