係脫毛公司做緊 你問我答

1001 回覆
97 Like 9 Dislike
我有呀
A同M好過D我覺得
呢類人有樣睇?
你係咪A同M都試過 ?邊間效果好啲?
A話join 四次就可以有保養,之後嗰啲會唔會好難book?
唔該晒
唔會難book呀
我A同M做唔同部位好難比較,個人鍾意A明碼實價啲
其實只要你每次做完就book下次,唔好改時間,咁就算$333一個部位果啲都唔會太難book
部部機唔同 我只能答到你我用過嗰d
粗毛係痛d
都未必 有d都幾靚女都係咁
全身要3個鐘 一個小部位15-30mins 大部位30-60mins左右
咁就仆街啦 點揀女來溝
有朋友話係devon脫 要隔兩個月毛脫一次
乜唔係隔一個月架咩?
其實最好係隔6-8星期
想知價錢留tg
我之前去左脫全腹同underarms 無諗過激光左一次就已經唔係好生 個人重同我講話要6個月

利申:男
我之前去左脫全腹同underarms 無諗過激光左一次就已經唔係好生 個人重同我講話要6個月

邊間?
激光脫左一次是咪等左個幾兩個月都冇乜點生返先?

你係做全underarm?

邊間?

邊間做?
男人沒晒加勒㡳毛會唔會好尷尬?

邊間?

邊間做?

係咪20laser?
而家總有冇無限次脫

邊間?

邊間做?

係咪20laser?
而家總有冇無限次脫

即係唔係無限
但我見佢個網總有寫不限療程次數 同免費保手養 以為總有
我唔記得啦 好似有掛 因為要睇返個合約 不過我諗三年點都無哂啦
DBP成日叫人做毛囊淨化療程 (underarm 同小腿)
點先知道自己係咪真係有呢個需要?
有冇人做左full bikini
睇左幾間資料
絲打都話激光會好痛
彩光的話有冇絲打推薦邊間?
講下大約幾錢

好想黎m乾淨d
如果你係想長久乾淨就忍一忍痛打激光啦
怕痛m 記會好過D 記

最慘我好耐之前已經join 左D 記
真係痛到
我係巴打,上個月在某L字頭店(專做男客),做咗第一次激光脫鬚,包括面頰、腮、上下唇、下巴及頸,做完那個星期都有2至3粒毛囊炎情況,3月尾開始部份鬚自然脫落,該部份暫未有再生鬚。

惟本身有夾雜不少白色鬚,想請教樓主,全白毛髮除了剃同鉗拔,有冇方法脫掉呢?Thanks~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞