[月經] iOS集中討論區 (46) 2018 M字額年

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我個人覺得M額只係過渡設計 有全螢幕設計 cost可接受個陣 apple一定推
係an陣營無腦跟風姐 唔係乜大勢所催
如果真係2019年出 真.全螢幕 一定J爆佢...
2018年先買X2個d人一定屌晒鬼
利申:iPhoneX用家
b4食電左
SE
已經唔覺得佢iOS 11可以再做到啲咩,希望12更好
csl 網店 買iphonex 8000

會唔會有伏?

因為我一掃左mon記中毒了
好 thankyou
有冇人部iPhone有電話打嚟嗰陣 想禁lockscreen制靜音 但之後電話完左就用唔到粒制 要強制熄機先用得番
iPhone Se用家
8+ 粒A11夠你用幾年

7+上左ios11已經倒水 唔敢想像第時ios12會點
除左電量一般 烙印芒 冇touchID同M字額 X真係唔錯 好鐘意用gesture control
ios bug

我之前beta3都試過
你講果啲樣樣致命
唔使錢就係 多謝大人!
好多 app都未support 衰在
依家11.2.6都仲係咁 屌
當年4:3轉16:9咪又係好多app未support 講經咩
呢個唔係缺點
iphone 8+ 同iphone X個spec sheet一模一樣喎 點樣拋離好遠呀?

除左telephoto lens冇OIS 但有幾多人會zoom in拍片?
Portrait mode 靚好多,真心
好多人唔介意烙印芒 又或者覺得較暗d就唔會有

但除左呢樣 X用落真心爽 其實我幾鐘意gesture呢種操作方式
係 講漏左 尤其係暗既環境影portrait X完勝

但日頭我覺得差別不大 反而8+/X 同 7+影portrait個差別就好大
Official=屎

Beta=新d既屎

一樣咁臭
唔係烙印mon我都出左X而唔出8+

M字額我可接受既…但烙印mon真係
除左M字額 真係過渡性既野 無奈之舉 其他都唔算得d乜野
講電 apple不嬲都唔係玩大電谷續航力 佢已經用盡空間整L形 算係咁
touchid 習慣問題 以前夠話passcode就夠 當然2套系統都有就最好啦 有d人手汗多 有d人係孖生既
烙印mon 第一樣野 apple調較到個mon仲勁過3星自己既手機 全球第一手機oled mon 第2 除非妳較勁光 長hold同一個畫面 日子有功先會烙印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞